Σάββατο 3 Μαρτίου 2012

«Τώρα η Γιουβέντους ξέρει ότι είμαστε πιο δυνατοί»

«Τώρα η Γιουβέντους ξέρει ότι είμαστε πιο δυνατοί»
Πιο δυνατοί συνεχίζουν τον αγώνα της διεκδίκησης του πρωταθλήματος οι παίκτες της Μίλαν, ύστερα από την ισοπαλία στο μεταξύ τους ντέρμπι κόντρα στη Γιουβέντους (1-1). «Τώρα είμαστε πιο δυνατοί», δήλωσε ο Μαρκ Φαν Μπόμελ, αναφερόμενος στον τρόπο που επιτεύχθηκε η ισοπαλία.

«Το παιχνίδι κόντρα στη Γιουβέντους μας έκανε πολύ καλό, από άποψη ψυχολογίας. Δεν ήταν ωραίο να βλέπεις το γκολ του Μουντάρι να μην μετράει, αλλά όσον αφορά στην ψυχολογία μας, έχουμε βελτιωθεί. Τώρα η Γιουβέντους ξέρει πως είμαστε πιο δυνατή ομάδα», ήταν τα λόγια του 34χρονου μέσου, ο οποίος στη συνέχεια αναφέρθηκε στο γκολ του Μουντάρι που –κακώς- δεν μέτρησε.

«Δεν έχω δει κάτι παρόμοιο στην καριέρα μου. Μετά το τέλος του αγώνα ο Κόντε μου είπε πως δεν θα έπρεπε να είμαι θυμωμένος, καθώς και η δική του ομάδα αδικήθηκε. Ωστόσο, εμείς θα μπορούσαμε να έχουμε κάνει το 2-0 και στη συνέχεια να σκοράρουμε και άλλα γκολ», συμπλήρωσε.

Η Μίλαν βρίσκεται στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος, έχοντας έναν βαθμό διαφορά από τη δεύτερη Γιουβέντους, με τους «μπιανκονέρι» να έχουν έναν αγώνα λιγότερο.

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: