Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

Πανόπουλος: «Έγκλημα αν ξεκινήσει έτσι το πρωτάθλημα»

Για το πρωτάθλημα, τις αδειοδοτήσεις, αλλά και τις συνθήκες που επικρατούν στον ελληνικό ποδόσφαιρο μίλησε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ SKODA Ξάνθης, Χρήστος Πανόπουλος.

«Εάν ξεκινήσει το νέο πρωτάθλημα με τις υπάρχουσες συνθήκες, θα είναι έγκλημα! Πρέπει να ξεκαθαριστούν πολλά οικονομικά και θεσμικά θέματα. Οι παράμετροι της έναρξης του πρωταθλήματος θα πρέπει να είναι γνωστές απ' την αρχή και σεβαστές απ' όλους. Όταν γνωστοποιούνται οι όροι συμμετοχής και αδειοδότησης, ισχύουν για όλες τις ομάδες. Δεν μπορεί να αλλάζει αυτό μεσούσης της περιόδου από οποιαδήποτε Super League. Να κάνει αυτή ό,τι γουστάρει. Η ΕΠΟ είναι η επιβλέπουσα αρχή", είπε στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ, συνεχίζοντας:

"Καμία ομάδα δεν πρέπει να παίζει αν δεν πληροί τις προϋποθέσεις. Και εφόσον μας αξίζει ένα τέτοιο πρωτάθλημα, γιατί προσπαθούμε να το αναβαθμίσουμε και να έχουμε Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό και ΑΕΚ, αν αυτές δεν πληρούν τις προϋποθέσεις για να αγωνιστούν; Και να πω κάτι; Κακό θα τους κάνουμε, γιατί ποτέ δεν θα εξυγιανθούν».

Παράλληλα, πρόσθεσε ότι η προσφορά του Θοδωρή Ζαγοράκη ήταν μηδαμινή στο ποδόσφαιρο, ενώ η αποστασιοποίηση των Γιάννη Βαρδινογιάννη, Πέτρου Κόκκαλη και Ντέμη Νικολαΐδη αποτελεί πλήγμα.

Όσον αφορά στην φετινή πορεία της SKODA Ξάνθης, ο διοικητικός ηγέτης της ομάδας, απάντησε: «Ντρέπομαι για την κατάντια μας!», ενώ άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο αποχώρησης «αν υπάρξει μια σοβαρή πρόταση».

Τέλος, σε ενδεχόμενο πώλησης ποδοσφαιριστών, δήλωσε: «Η Ξάνθη δεν πουλάει φτηνά. Στην Ελλάδα δεν έχουμε μαντίλι να κλάψουμε. Μόνο ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να αγοράσει...».


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: