Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

Τι γίνεται με τον Σαββίδη και το δάνειο!!

Ο Ιβάν Σαββίδης και οι εκπρόσωποί του δεν έμαθαν χθες για τα χρέη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Αυτό έγινε πριν λίγες εβδομάδες στην προηγούμενη συνάντηση των δύο πλευρών. Στο άκουσμα των χρεών η πλευρά Σαββίδη δεν έδειξε αρνητική.
Τι γίνεται με τον Σαββίδη και το δάνειο
Στο μεσοδιάστημα μέχρι και την χθεσινή επαφή και από τον ΠΑΟΚ «έψαξαν» τον Σαββίδη. Την σημερινή του κατάσταση, αλλά και τις θέσεις του. Θυμίζουμε ότι μεταξύ άλλων είναι βουλευτής του ρωσικού Κοινοβουλίου και συντονιστής της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής για τις σχέσεις με την Ελλάδα.
Χθες ο ομογενής επιχειρηματίας (που καταλαβαίνει τα πάντα στα Ελληνικά και μιλάει περισσότερο Ποντιακά) έδειξε φοβερά αποφασισμένος για την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, κάτι που ομολογούν όσοι έδωσαν το παρών στην συνάντηση. (Τέσσερα άτομα για την ακρίβεια). Δεν έθεσε ιδιαίτερους όρους, δεν μίλησε για χρέη, δεν δυσανασχέτησε για τις εγγυητικές και δεν μπήκε σε κουραστικές λεπτομέρειες.
Σημείο κλειδί όλης της συζήτησης ήταν και είναι το δάνειο 1,5 – 2 εκατομμυρίων που χθες συμφωνήθηκε ότι θα δώσει στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Αυτή θα είναι η μεγαλύτερη απόδειξη του σοβαρού ενδιαφέροντός του, γι’ αυτό το θέμα έγιναν και σήμερα ΟΛΕΣ οι συζητήσεις των δύο πλευρών.
Ο απαραίτητος νομικός έλεγχος συνεχίζεται και παρά το γεγονός ότι η εγγυητική τραπέζης αναμένεται, όπως και η έγγραφη πρότασή του (αυτά θεωρούνται εύκολα και τυπικά!) το πιο σοβαρό θέμα έχει να κάνει με το δάνειο. Ο Σαββίδης και οι άνθρωποί του θεωρούν ότι αυτό θα δοθεί σε 2-3 ημέρες (!) από τον ΠΑΟΚ περιμένουν εξέλιξη μέσα σε εφτά ημέρες.
Αν ο Σαββίδης δώσει το δάνειο που θα ανακουφίσει την ΠΑΕ όλα προχωράνε ομαλά και η υπόθεση περνάει στα επόμενα στάδια, φυσικά και στην ΓΣ της 14ης Μαϊου. Αν δεν έρθουν τα χρήματα, τότε η υπόθεση θα είναι μία από τα ίδια…
Πηγή: paok24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: