Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

Συνάντηση Βρύζα – Σαββίδη χθες το βράδυ για δύο ώρες!

Aλλη μία συνάντηση είχε χθες το βράδυ ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ζήσης Βρύζας, με τον ομογενή επιχειρηματία Ιβάν Σαββίδη.

Yπό συνθήκες άκρας μυστικότητας, που φρόντισε να δημιουργήσει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, έγινε το ραντεβού, που ήταν διάρκειας δύο ωρών, καθώς ο Σαββίδης έφτασε στη Θεσσαλονίκη στις 6.30 το απόγευμα, με το ιδιωτικό αεροπλάνο του, προερχόμενος από το Ηράκλειο, κατευθύνθηκε αμέσως στον τόπο της συνάντησης, απ' όπου αποχώρησε στις 9.15 το βράδυ και στις 10 αναχώρησε από τη Θεσσαλονίκη, πάλι με το ιδιωτικό αεροπλάνο του.

Αποκλειστικός σκοπός του ταξιδιού του ήταν το τετ α τετ με τον Βρύζα, σε μια συνέχεια της επαφής που είχαν πρόσφατα οι δυο τους και αφού, όπως όλοι θα θυμούνται, είχε προηγηθεί μια πρώτη συζήτηση του Σαββίδη με τον Θόδωρο Ζαγοράκη, λίγες μόνο μέρες μετά την αποχώρησή του από την προεδρία του ΠΑΟΚ.

Λεπτομέρειες από τη χθεσινοβραδυνή συζήτηση των δύο ανδρών δεν έγιναν γνωστές, ωστόσο το μόνο βέβαιο είναι ότι ο Βρύζας είπε στον Σαββίδη ότι η ΠΑΕ και ο Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ ζητούν από κάθε επίδοξο επενδυτή κατάθεση εγγυητικής τραπέζης ύψους πέντε εκατ. ευρώ και έγγραφη εκδήλωση του ενδιαφέροντός του.

Πρόκειται, όπως ήδη γνωρίζουν όλοι οι φίλοι του ΠΑΟΚ, για τα δύο έγγραφα που ζητήθηκαν και από τον Γιάννη Καμπάνη και εκείνος δήλωσε ότι θα τα προσκομίσει έως το τέλος αυτού του μήνα.


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: