Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

Παπαδόπουλος: «Ιδανικό να ανέβουμε»

Ο προπονητής του Ηρακλή, Σούλης Παπαδόπουλος, μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis» έπειτα από τη νέα νίκη του Ημίθεου εκφράζοντας την πίστη που υπάρχει στην ομάδα πως τελικά ο Ηρακλής θα καταφέρει να μπει στις ομάδες που θα συμμετάσχουν στα play off.

Για την πρώτη θέση σχολίασε: «Για την πρώτη θέση είναι πάρα πολύ δύσκολα. Δύσκολα να την προλάβουμε. Είναι λίγα τα παιχνίδια, είναι μικρό το πρωτάθλημα σε διάρκεια. Ο Εθνικός Γαζώρου έκανε ένα καλό ξεκίνημα στον πρώτο γύρο και χωρίς να έχει την ίδια σταθερότητα όμως στο δεύτερο γύρο, οι 20-22 βαθμοί που πήρε αρχικά του εξασφαλίζει την άνοδο. Αν και έχουν δύσκολα ματς, πιστεύω πως αν δεν χάσουν στην Καλαμαριά θα πάρουν την πρώτη θέση»

Για τον στόχο της ομάδας: «Στόχος μας είναι να μπούμε στα play off παρ? όλο που έχουμε ομάδα που αξίζει να βρίσκεται στην πρώτη θέση. Αν δεν ήταν το όνομα του Ηρακλή θα ήταν δύσκολο να το κυνηγήσουμε με τέτοια απόσταση. Όταν είχαμε στην αρχή της προσπάθειας 9 βαθμούς εμείς και 18-19 η Καλαμαριά και η Νίκη βόλου, αν δεν υπήρχε το όνομα του Ηρακλή, ο κόσμος και η βαριά αυτή ιστορία δε μπορούσαμε να προλάβουμε. Μ? όλα αυτά, με τη δουλειά των παιδιών, τον κόσμο και τη διοίκηση αν πάμε παιχνίδι με παιχνίδι όπως είπαμε με τα παιδιά, στο τέλος μπορούμε να είμαστε στα play off. Θα ήταν πιο εύκολα όλα αν κερδίζαμε τον Τύρναβο. Όταν παίζεις κάποια ματς και είσαι αναγκασμένος να κυνηγάς, μπορείς και να σκουντουφλήσεις».

Για την άνοδο: «Μέρα με τη μέρα πείθουμε και τους αντιπάλους ότι ο Ηρακλής είναι ομάδα ικανή να πρωταγωνιστήσει. Αν ξεκινούσε τον Γενάρη το πρωτάθλημα, θα ήμασταν πρώτοι. Έτσι τα βρήκαμε όμως τα πράγματα και προχωράμε. Έχουμε παιδιά με ταλέντο και μου αρέσει να δουλεύω και με νεαρά παιδιά. Θα είναι το μέλλον του Ηρακλή. Αν συνδυάσουμε μάλιστα να ανέβουμε από φέτος, θα είναι όνειρο. Του χρόνου θα είμαστε στη Super League, μια ομάδα με δυνατή ομάδα, αξιόπιστη διοίκηση, βαρύ όνομα, όπλο τον κόσμο και χωρίς χρέη».

Για το αν δεν υλοποιηθεί ο στόχος: «Αν ήμασταν από το καλοκαίρι αν δεν ανεβαίναμε, τότε θα ήταν αυτοκτονία. Το καλοκαίρι ο Ηρακλής ήταν στη Δ? εθνική με νεαρά παιδιά με απογοήτευση τεράστια. Αν το δεις έτσι δεν θα είναι αυτοκτονία αν δεν ανέβουμε. Αγωνιστικά το περάσαμε μέσα μας όμως ότι αν δεν ανέβουμε θα είναι αυτοκτονία.
Πρέπει να ανέβουμε κατηγορία οπωσδήποτε, με κάθε τρόπο. Δεν ήταν εύκολη η μετάβαση. Μπορούμε να τα καταφέρουμε το πιστεύουμε στο τέλος θα το πετύχουμε» τόνισε.

πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: