Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

Τσιώλης : «Καλή η κλήρωση για τον ΠΑΟΚ»

Στο “Αθλητικό Μetropolis” και στην εκπομπή “Τρίτο Ημίχρονο” φιλοξενήθηκε ο προπονητής του Αστέρα Τρίπολης, κ.Σάκης Τσιώλης.
Για το αν ο Αστέρας χρειάζεται τον επενδυτή: “Για να πούμε την αλήθεια αυτή τη στιγμή ο Αστέρας Τρίπολης δεν έχει την ανάγκη ενός επενδυτή καθώς πορεύεται με τα έσοδα που παίρνει αφού δεν εκκρεμούν παλιές οφειλές. Είναι βιώσιμη η ΠΑΕ. Δεν την κυνηγάνε χρέη. Ο Αστέρας Τρίπολης μπορεί και λειτουργεί με τα 4-5 εκατομμύρια που έχει έσοδα”.

Για το αν θα μπορούσε να είναι καλύτερη η πορεία του Αστέρα:
“Σίγουρα ο Αστέρας είχε μια πολύ εντυπωσιακή πορεία. Θα μπορούσαμε όμως να είχαμε μπει στα πλέι οφ εάν δεν ισοφαριζόμασταν από την ΑΕΚ στα τελευταία λεπτά. Ακόμα θα μπορούσαμε να είχαμε προκριθεί και στον τελικό του κυπέλλου εάν δεν χάναμε από τον Ατρόμητο”.
Για τα πλέι οφ και εάν έχει προβάδισμα ο Παναθηναϊκός:
“Ο τέταρτος βαθμός που πήρε ο Παναθηναϊκός είναι καταλυτικός. Γιατί μπορεί να διαχειριστεί τα δύο δύσκολα παιχνίδια με δύο αποτελέσματα. Αντίθετα οι άλλες ομάδες θα παίζουν αποκλειστικά και μόνο για τη νίκη. Για παράδειγμα ο ΠΑΟΚ που θα είναι ο πιθανός αντίπαλος του Παναθηναϊκού θα παίζει αποκλειστικά για τη νίκη ενώ ο Παναθηναϊκός στα δύσκολα παιχνίδια θα παίζει για δύο αποτελέσματα. Ρόλο παίζει και η κλήρωση.
Όσο είναι πιο μακριά είναι το μεταξύ τους παιχνίδι είναι πολύ καλύτερα για τον ΠΑΟΚ γιατί θα είναι πιο έτοιμος. Αρκεί βέβαια και ο ΠΑΟΚ να είναι καλός και μέσα στην Τούμπα με τον κόσμο στο πλευρό του να πάρει την νίκη κόντρα στην ΆΕΚ.

Για τα πλέι οφ: “Συμφωνώ με τα πλέι οφ υπό την έννοια ότι βάζει τις ομάδες να μην είναι αδιάφορες μέχρι το τέλος. Για μένα προσωπικά καθρέφτης των ομάδων είναι ο μαραθώνιος του πρωταθλήματος”.

Για την πολύ καλή παρουσία των Ελλήνων προπονητών: “Μία ακόμα απόδειξη ότι μπορούμε να εμπιστευτούμε τους Έλληνες προπονητές. Οι Έλληνες προπονητές έχουν καλύτερη εκτίμηση των πραγμάτων”.

Για το ποιον θεωρεί πιο πετυχημένο προπονητή: “Θα έλεγα τον Νίκο Αναστόπουλο. Ο ΌΦΗ που είχε πολλά προβλήματα. Εκείνη η ομάδα που έδωσε πολύ μεγάλο αγώνα ήταν ο ΟΦΗ γιατί είχε πολλά οικονομικά και διοικητικά προβλήματα”.

Για το τελικό του κυπέλλου: “Θα σταθώ σε αυτό που είπε και ο προπονητής του Ατρόμητου. Η εξέλιξη του αγώνα θα εξαρτηθεί από την αμυντική λειτουργία της ομάδας του Περιστερίου που θα πρέπει να περιορίσει τα επιθετικά ατού του Ολυμπιακού”.
Για το αν θα μείνει στον Αστέρα Τρίπολης και τη νέα χρονιά: “Μου έχει γίνει η πρόταση για την επόμενη χρονιά απλά τους ζήτησα μια εβδομάδα περιθώριο για να πάρω την απόφαση μου”.

πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: