Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

“Καίνε” οι ακάλυπτες επιταγές στον Αναστόπουλο!!

Στα οικονομικά αγκάθια που βασανίζουν τον ΟΦΗ αυτήν την εποχή, είναι και μια υπόθεση που αφορά σε κάποιες επιταγές που είχαν δοθεί στο Νίκο Αναστόπουλο, αυτός με την σειρά του τις έδωσε σε κάποια εταιρεία , δεν καλύφθηκαν και αυτή με την σειρά της τώρα ζητάει τα χρήματα της μέσα από την κατάπτωση της εγγυητικής επιστολής της ΠΑΕ ΟΦΗ.
“Καίνε” οι ακάλυπτες επιταγές στον Αναστόπουλο
Το θέμα αυτό μάλιστα απασχόλησε την Επιτροπή Επαγγελματικού αθλητισμού στην συνεδρίαση της Τρίτης, μαζί με τις υποθέσεις των Σταυρακάκη-Κασμερίδη και πήρε αναβολή για τις 15 Μαίου.
Όπως δήλωσε για το θέμα αυτό στον Αthletic Radio 104,2 , ο νομικός της ΠΑΕ ΟΦΗ Ντίνος Μανταδάκης “πρέπει να τακτοποιηθεί και το υπόλοιπο της οφειλής από μια εταιρεία στην οποία ο προπονητής του ΟΦΗ Νίκος Αναστόπουλος, έχει δώσει κάποιες επιταγές της ΠΑΕ ΟΦΗ. Το θέμα αυτό δεν έχει σχέση με αθλητικές διαφορές. Αλλά πρόκειται για μια διαδικασία που αφορά στην κατάπτωση της εγγυητικής επιστολής της ΠΑΕ ΟΦΗ. Αυτό το θέμα δεν είναι τωρινό. Η εταιρεία αυτή ήταν η πρώτη που ξεκίνησε την διαδικασία τηε κατάπτωσης της εγγυητικής του ΟΦΗ. Ακολούθησε ο Νατσούρας που ρυθμίστηκε. Και ακολούθησαν ο Σταυρακάκης με τον Κασμερίδη. Και για το θέμα με τις επιταγές αυτές πήρε αναβολή μέχρι τις 15 Μαίου και πρέπει να τακτοποιηθεί. Είναι ένα από τα αγκάθια. Είναι 18 χιλιάδες ευρώ.”.
Για την αναβολή που ζήτησαν με δική τους πρωτοβουλία οι Σταυρακάκης και Κασερίδης, στο θέμα της κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής της ΠΑΕ ΟΦΗ, είπε ότι “είχα τηλεφωνική επικοινωνία με τους παίκτες πρίν την έναρξη της εκδίκασης. Προς τιμήν τους δέχθηκαν να δοθεί μια αναβολή μέχρι τις 15 Μαίου. Ηταν μια απόφαση των ποδοσφαιριστών, γιατί ο δικηγόρος τους, θα έκανε ότι του υποδείκνυαν. Πρέπει μέχρι τις 15 του μήνα οι ποδοσφαιριστές αυτοί να εξοφληθούν. Οι ποδοσφαιριστές έδωσαν την συγκατάθεση τους για την αναβολή. Δεν είχαμε περιθώρια για την αναβάλουμε άλλο, αν οι ποδοσφαιριστές δεν έπαιρναν την πρωτοβουλία αυτή”.
Για άλλες υποθέσεις που μπορούν να βάλουν σε κινδύνους τον ΟΦΗ, είπε ότι “Συζητήθηκε ακόμη η υπόθεση Καρακατσάνη που είναι για ενεργοποίηση ποινής. Εχει καθυστερήσει μια δόση, πήραμε μια αναβολή για να κάνουμε κάποιες καταβολές. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στις ενεργοποιήσεις. Και να πληρώνουμε στην ώρα τους τις δόσεις. Γιατί διαφορετικά θα πάψει να ισχύει η ρύθμιση και θα πρέπει να καταβάλουμε το σύνολο του ποσού.Είναι υποθέσεις που αφορούν την μη τέλεση και τον μη ορισμό των αγώνων. Πρέπει να είμαστε εντάξει για να μην έχουμε προβλήματα με τον ορισμό των πρώτων αγώνων του νέου πρωταθλήματος. Ελπίζω ότι μέχρι τότε θα έχουν βρεθεί κάποιες λύσεις”.
Για την επικείμενη Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ ΟΦΗ, ανέφερε πως “υπάρχει μια Γενική Συνέλευση και ελπίζω ότι θα βρεθεί ένα υγιές διοικητικό σχήμα. Κυρίως ως προς την οικονομική δυνατότητα, γιατί αυτό είναι το ζητούμενο”.
Πηγή: gentikoule.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: