Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

«Δεν ασχολούμαστε με τον Φαν Πέρσι»

«Δεν ασχολούμαστε με τον Φαν Πέρσι»
Κατηγορηματικά διέψευσε την οποιαδήποτε μεταγραφική ανάμειξη της Μαρτσελόνα με τον Ρόμπιν Φαν Πέρσι, ο εκπρόσωπος των «μπλαουγκράνα», Τόνι Φρέιξα. Οι φήμες περί μεταγραφής του αρχηγού της Άρσεναλ στην «Μπάρτσα» «οργίαζαν», ωστόσο φαίνεται πως… μπήκε ένα τέλος.

Οι φωτογραφίες που έδειχναν τον 28χρονο Ολλανδό να αναχωρεί από το ξενοδοχείο, που είχε καταλύσει η «Μπάρτσα» στο Λονδίνο για τον πρώτο ημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ απέναντι στην Τσέλσι, είχαν βάλει «φωτιά». Οι δηλώσεις του Ισπανού, όμως, βάζουν «φρένο» στην όποια φιλολογική κουβέντα.

«Κάθε καλός ποδοσφαιριστής μπορεί να προκαλέσει το ενδιαφέρον της ομάδας μας. Δεδομένα, ο Φαν Πέρσι είναι κορυφαίος παίκτης, αλλά δεν έχουμε τη διάθεση να υπογράψουμε μαζί του αυτή την περίοδο», δήλωσε ο εκπρόσωπος της Μπαρτσελόνα και συμπλήρωσε για την παρουσία του 28χρονου επιθετικού στο ξενοδοχείο:

«Ήρθε εκεί που διαμέναμε στο Λονδίνο, διότι είναι Ολλανδός και στενός φίλος με τον Αφελάι. Απλώς, ήπιαν έναν καφέ μαζί. Δεν ήρθε να δει την ομάδα μας και δεν συζητήσαμε καν».

Δεν υπάρχουν σχόλια: