Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

Μπαξεβάνος: «Θέλουμε τον κόσμο»

Ο τεχνικός του Απόλλωνα Καλαμαριάς, Σπύρος Μπαξεβάνος, τοποθετήθηκε στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» για την προσπάθεια των «κοκκινόμαυρων» και το κυριακάτικο παιχνίδι με τον Εθνικό Γαζώρου.

«Θέλουμε να κερδίσουμε για το σκοπό που έχουμε από τη αρχή της χρονιάς, που είναι η άνοδος. Είναι μεγάλη η διαφορά των επτά βαθμών, αλλά οι ομάδες παίζουν μεταξύ τους τις επόμενες αγωνιστικές και όλα μπορούν να συμβούν. Το σημαντικό για μας είναι να κερδίσουμε την Κυριακή το παιχνίδι και από εκεί και πέρα θα δούμε».

Για τις αλλαγές που επέφερε στον Απόλλωνα:

«Εμάς μας πιέζει ο χρόνος και μετά τον Τηλυκράτη αλλάξαμε κάποια πράγματα. Είδα ότι κάποιοι παίκτες μπορούν να προσαρμοστούν πιο γρήγορα σε αυτά που ζητάω και πρέπει να ακολουθήσουν και τα νέα παιδιά, απέναντι σε μια ομάδα που είναι σταθερή από την αρχή του πρωταθλήματος».

Για το αν προλαβαίνει ο Απόλλων το τρένο της κορυφής ο 41χρονος τεχνικός επεσήμανε:

«Είναι σημαντικό βήμα για μας η νίκη, γιατί μας δίνει προβάδισμα για τη δεύτερη θέση και κυνηγάμε μα αξιώσεις την πρώτη. Όπως βλέπουμε το ματς μεμονωμένα και θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας, ακόμη περισσότερο από τα άλλα παιχνίδια για να πετύχουμε».

πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: