Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

Και σκότωσα για ένα εισιτήριο…!!

Και σκότωσα για ένα εισιτήριο…
Στα ύψη έχουν φτάσει οι τιμές στη μαύρη αγορά για ένα εισιτήριο για το ντέρμπι του Μάντσεστερ. Η Σίτι υποδέχεται τη Γιουνάιτεντ στον αγώνα που αναμένεται να κρίνει τον τίτλο στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ και οι οπαδοί των «πολιτών» φτάνουν να καταβάλουν ακόμη και 1.300 λίρες για ένα …μαγικό χαρτάκι.

Οι φίλαθλοι τόσο της Σίτι, όσο και της Γιουνάιτεντ ψάχνουν απεγνωσμένα να βρουν τρόπο να βρεθούν στο «Ίτιχαντ», τη Δευτέρα.

Τα 48.000 εισιτήρια έχουν εξαφανιστεί από τα τέλη Μαρτίου, ενώ τις τελευταίες ημέρες έχουν παρατηρηθεί φαινόμενα μαύρης αγοράς στους δρόμους του Μάντσεστερ.

Όπως αποκαλύπτει αγγλική εφημερίδα, οπαδοί των δύο ομάδων –και κυρίως της Σίτι- φτάνουν να πληρώνουν ακόμη και 26 φορές την τιμή ενός εισιτηρίου, με τις τιμές να ξεπερνούν τις 1.000 λίρες και να φτάνουν σε αρκετές περιπτώσεις στις 1.300.

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση ιστοσελίδας, η οποία προσφέρει 2 «μαγικά χαρτάκια» έναντι 2.612 λίρες, με τα αγγλικά Μέσα να αναφέρουν ότι αυτή είναι η υψηλότερη τιμή που έχει σημειωθεί για παιχνίδι της Πρέμιερ.

πηγή: england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: