Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

Γιουβέντους για Καβάνι!!

Γιουβέντους για Καβάνι
Έτοιμη να καταθέσει πρόταση 30εκατ. ευρώ στην Νάπολι για την απόκτηση του Έντισον Καβάνι είναι η Γιουβέντους, σύμφωνα με την ιταλική έκδοση της ιστοσελίδας «goal.com». Ο τεχνικός της «Γηραιάς Κυρίας», Αντόνιο Κόντε έχει ανάψει το «πράσινο» φως ώστε να αποκτηθεί ο Ουρουγουανός επιθετικός το καλοκαίρι και αυτό που απομένει είναι να δούμε τι θα αποφασίσουν οι «παρτενοπεϊ» για τον παίκτη.

Θετικός στο να βγουν από τα ταμεία τα συγκεκριμένα χρήματα για τον Καβάνι είναι και ο γενικός διευθυντής του συλλόγου, Τζουζέπε Μαρότα, που βλέπει στο πρόσωπο του τον ιδανικό επιθετικό για την ενίσχυση της ομάδας ενόψει και της επιστροφής της ομάδας στο Τσάμπιονς Λιγκ. Αξίζει πάντως να αναφερθεί πως την προηγούμενη εβδομάδα ο ισχυρός άνδρας της Νάπολι, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, δήλωνε πως κανένας εκ των τριών πρωτοκλασάτων παικτών (Καβάνι, Λαβέτσι, Χάμσικ) δεν θα αποχωρήσει από την ομάδα, όμως οι δηλώσεις του παίκτη, περιπλέκουν αρκετά την υπόθεση.

«Δεν ξέρω τι θα γίνει με το θέμα της μεταγραφής μου. Αυτή τη στιγμή είμαι συγκεντρωμένος μόνο στα παιχνίδια. Η ομάδα θα σκεφτεί τα υπόλοιπα μετά», ήταν τα λόγια του Καβάνι.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: