Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

«Καρέ» στόχων!!

«Καρέ» στόχων
Κοινό στόχο αποτελεί η πρωτιά στα πλέι οφ για τις ομάδες που συμμετέχουν στα πλέι οφ. Οι εκπρόσωποι των τεσσάρων ομάδων που λαμβάνουν μέρος στο μίνι πρωτάθλημα που αρχίζει σε μία εβδομάδα μίλησαν στο περιθώριο της κλήρωσης του προγράμματος για τις δυσκολίες και τις φιλοδοξίες τους στο τελευταίο κομμάτι της σεζόν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις των παικτών:

Στέφανος Αθανασιάδης (ΠΑΟΚ): «Αν παρουσιαστούμε καλά στα πρώτα παιχνίδια μπορούμε να κερδίσουμε το χαμένο έδαφος. Σίγουρα είναι ένα δύσκολο κομμάτι ότι ο Παναθηναϊκός προηγείται με τέσσερις βαθμούς, αλλά εμείς θα πάρουμε όσα πρέπει μέσα από τους έξι αγώνες των πλέι οφ. Είναι αβαντάζ για μας ότι το πρώτο παιχνίδι θα διεξαχθεί στην Τούμπα με αντίπαλο την ΑΕΚ. Με τον κόσμο στο πλευρό μας μπορούμε να κάνουμε πράγματα και να πετύχουμε τους στόχους μας. Θα προσπαθήσω μέσα από τις εμφανίσεις μου να κερδίσω μία θέση στην αποστολή της Εθνικής για το Euro 2012».

Γρηγόρης Μάκος (ΑΕΚ): «Σίγουρα δεν είμαι ικανοποιημένος από όλα αυτά που συνέβησαν μέχρι σήμερα, αλλά είχαμε αρκετές απουσίες. Γενικά ήταν μια δύσκολη χρονιά, με πολλά προβλήματα και μεγάλη αβεβαιότητα, αλλά θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό στα πλέι οφ. Το πρώτο παιχνίδι μας θα είναι μέσα στην Τούμπα. Αυτό είναι ένα από τα πιο δύσκολα ματς που μπορούσε να μας τύχει και ξέρουμε πως αν δεν καταφέρουμε να νικήσουμε, τα πράγματα ίσως ξεκαθαρίσουν νωρίς για μας. Πάντως η πρωτιά είναι ο στόχος μας και θα την κυνηγήσουμε».

Γιόσου Σαριέγκι (Παναθηναϊκός): «Είναι δύσκολο να παίζεις έξι παιχνίδια σε 18 μέρες. Σίγουρα αποτελεί ένα αβαντάζ για μας το γεγονός ότι ξεκινάμε με διαφορά τεσσάρων βαθμών από τις άλλες τρεις ομάδες, ωστόσο είναι πολύ σημαντικό το πρώτο παιχνίδι με τον Ατρόμητο, γιατί αν το χάσουμε μπορεί να εξανεμιστεί η διαφορά».

Ανδρέας Τάτος (Ατρόμητος): «Ήδη έχουμε αποδείξει την αξία μας φτάνοντας στα πλέι οφ, αλλά θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε το κάτι παραπάνω. Στόχος μας είναι να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό».

Δεν υπάρχουν σχόλια: