Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

Κάθε χρόνο και καλύτερα!!

Μόνο βήματα προόδου κάνει η Κ17 του Άρη τα τελευταία τρία χρόνια, με την παρουσία του Τάσου Θέου στον πάγκο της
Κάθε χρόνο και καλύτερα
Την τρίτη του σεζόν στον πάγκο της Κ17 κλείνει φέτος ο Τάσος Θέος. Η τρίτη τη τάξει επαγγελματική ομάδα του ΑΡΗ παρουσιάζει όλο και καλύτερη εικόνα με τον νεαρό τεχνικό στη ηγεσία της, βρίσκεται σε ανοδική πορεία, πράγματα τα οποία φαίνονται και από τις θέσεις που τερματίζει.
Σύμφωνα με τους αριθμούς, οι οποίοι λένε πάντα την αλήθεια, τη σεζόν 2009-2010 η Κ17 κατέλαβε την 4η θέση, πέρυσι τερμάτισε 3η, ενώ φέτος έχει ήδη εξασφαλίσει την παρουσία της στο φάιναλ φορ του πρωταθλήματος και πλέον διεκδικεί την πρώτη θέση του ομίλου της.
Ένα ακόμα στοιχείο που πιστώνεται στα συν του Τάσου Θέου είναι τα πολλά παιδιά τα οποία έχουν περάσει από τα χέρια του και τα οποία πλέον στελεχώνουν την πρώτη ομάδα αλλά και την Κ20. Χαρακτηριστικά παραδείγματα αυτά των Γιαννιώτα, Διούδη, ενώ στη β΄ ομάδα οι Δημήτρης Σουνάς, Παντελής Αντωνιάδης και Πάρις Παλιάτσιος (ο τελευταίος ανακηρύχτηκε πέρυσι πρώτος σκόρερ της Κ17 και κλήθηκε στην Εθνική Νέων) διεκδικούν με αξιώσεις ένα επαγγελματικό συμβόλαιο.

“Αναμφίβολα είναι ενθαρρυντικό ότι από τη μέρα που βρίσκομαι στον πάγκο της Κ1, η ομάδα παρουσιάζει σταδιακή άνοδο. Αυτό μαρτυρά την πολύ καλή δουλειά που γίνεται και την οργάνωση που υπάρχει στο τμήμα. Σίγουρα και εγώ, χρόνο με το χρόνο αποκτώ εμπειρία και καταλαβαίνω τις ιδιαιτερότητες αυτών των ηλικιών, κάτι που με κάνει καλύτερο στη δουλειά μου” δήλωσε αρχικά ο Τάσος Θέος μιλώντας στο Allaboutaris.com και συνέχισε λέγοντας:

“Στα δύο πρώτα χρόνια παρουσίας μου στην ομάδα δυστυχώς δεν μπορέσαμε να προκριθούμε στο φάιναλ φορ, είναι θετικό όμως ότι το καταφέραμε φέτος.
Πέρα όμως από όλα αυτά όμως, το πιο σημαντικό είναι να βγαίνουν παίκτες, οι οποίοι μια μέρα να μπορέσουν να στελεχώσουν την πρώτη ομάδα. Με χαροποιεί το γεγονός ότι παιδιά με τα οποία έχω δουλέψει, είναι στο ανδρικό τμήμα ή στην Κ20 και έχουν προοπτικές.
Προσωπικά, είναι τιμή μου που έχω την ευκαιρία να δουλεύω στον ΑΡΗ αλλά κυρίως να προσφέρω. Είναι ένας μεγάλος σύλλογος και ο καθένας πρέπει να δίνει τον καλύτερο του εαυτό για να προχωρήσει η ομάδα”.
Πηγή: allaboutaris.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: