Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

Ραγδαίες εξελίξεις στον ΠΑΟΚ: Το ενδιαφέρον Σαββίδη και Καμπάνη!!

Το ρεπορτάζ του «Metrosport» για το ενδιαφέρον του Ιβάν Σαββίδη, αλλά και του Γιάννη Καμπάνη για τον ΠΑΟΚ επιβεβαιώνεται πλήρως και μάλιστα από την ίδια την ΠΑΕ, με τις εξελίξεις να είναι ραγδαίες.

Όσον αφορά στο χθεσινό ραντεβού μεταξύ Σαββίδη και Βρύζα, το οποίο αποκάλυψε το «Μ», πραγματοποιήθηκε το απόγευμα μετά από ξαφνική άφιξη του ομογενούς επιχειρηματία, ο οποίος μάλιστα στα πρώτα του λόγια μετά το ταξίδι δήλωσε αποφασισμένος για να αναλάβει τον ΠΑΟΚ.

«Ήρθα για τον ΠΑΟΚ. Εκτιμώ πολύ τον κόσμο του, ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα και θέλω να την πάρω», ήταν τα πρώτα του λόγια.
Στη συνέχεια, συναντήθηκε με το Ζήση Βρύζα, τονίζοντάς του ότι είναι διατεθειμένος να βάλει 12 εκατομμύρια ευρώ στις 14 Μαΐου, όταν θα ανοίξει η νέα αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ.

Παράλληλα, ο Βρύζας παρουσίασε το άνοιγμα της ΠΑΕ και στη συνέχεια οι δύο άνδρες συμφώνησαν να μπουν ορκωτοί λογιστές για έναν τυπικό οικονομικό έλεγχο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Μετά και εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά, θα υπογραφεί η συμφωνία μεταξύ των δύο.

Σε αυτή την περίπτωση, ο Ιβάν Σαββίδης θα είναι υποχρεωμένος να καταθέσει εγγυητική επιστολή, ενώ θα υπογραφεί και μεταξύ των δύο πλευρών σύμφωνο εμπιστευτικότητας για τους όρους της συμφωνίας.

Σε πρώτη φάση πάντως, ο Ιβάν Σαββίδης καλείται να καταθέσει εγγράφως την πρότασή του για την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, η οποπία και θα μελετηθεί από τη διοίκηση.

Όσον αφορά την υπόθεση του Γιάννη Καμπάνη, χθες υπήρξαν νέες εξελίξεις. Ο εφοπλιστής από την Άνδρο όπως σας ενημέρωσε το «Metrosport», προσκόμισε την επιστολή των 5 εκατομμυρίων από την εθνική τράπεζα, όπως άλλωστε είχε δεσμευτεί στο Ζήση Βρύζα, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες είχε και επικοινωνία μαζί του σήμερα το πρωί.


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: