Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

Αγγελόπουλος: «Να παραιτηθεί ο Οικονομίδης»!

Αγγελόπουλος: «Να παραιτηθεί ο Οικονομίδης»!
Την παραίτηση του Βασίλη Οικονομίδη ζήτησε μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Πανιωνίου (83-67), στο πρώτο ημιτελικό, ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος.

«Έδειξε πως είναι ανίκανος και δεν κάνει μετά τα σημερινά», δήλωσε ο ιδιοκτήτης της Πειραϊκής ΚΑΕ για τον πρόεδρο του ΕΣΑΚΕ, ρίχνοντας και άλλο «λάδι στη φωτιά», στην κόντρα που έχουν οι «ερυθρόλευκοι» με τη διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος, με αφορμή το πρόγραμμα των play offs της Α1.

«Θέλω να κάνω μια δήλωση και επίσημα. Για το περίφημο 3-2 και ότι δεν το λέει επίσημα ο κύριος Οικονομίδης. Η Επιτροπή Πρωταθλήματος είπε στον κ. Σταυρόπουλο, Γενικό Διευθυντή της ΚΑΕ Ολυμπιακός, πως το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας ήταν 3-2 και πως αυτοί που ψήφισαν υπέρ στο να γίνουν τελικοί ήταν ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός. Το ότι ο ΚΑΟΔ και ο Οικονομίδης αποφάσισαν για το αν θα γίνουν τελικοί ή όχι πριν το Final 4, μαρτυρά το που έχουμε φτάσει. Τα σχόλια δικά σας», δήλωσε ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος, μετά τη συνέντευξη Τύπου της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τον Πανιώνιος.

Αναφορικά με τη δήλωση του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, για τον Βασίλη Σπανούλη: «Δεν θα σχολιάσω το τι έχει πει ο κ. Ομπράντοβιτς. Τον κ. Οικονομίδη θα τον σχολιάσω, όμως, να παραιτηθεί γιατί έδειξε πως είναι ανίκανος και δεν κάνει μετά τα σημερινά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: