Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

Το... σήκωσε ο Βέλλιος! (photo)

Το... σήκωσε ο Βέλλιος! (photo)
Η μέρα της τιμής έφτασε και... συνοδεύτηκε με θερμό χειροκρότημα! Ο Απόστολος Βέλλιος βρέθηκε το απόγευμα της Τρίτης στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Έβερτον και παρέλαβε το βραβείο του κορυφαίου νέου ποδοσφαιριστή της ομάδας, στη ψηφοφορία που οργάνωσαν τα fan club supporters των «ζαχαρωτών» σε όλη την Αγγλία!

Ο νεαρός επιθετικός προσπέρασε σημαντικούς παίκτες της ομάδας, μεγάλα περιουσιακά στοιχεία του βρετανικού ποδοσφαίρου, στελέχη των εθνικών τους ομάδων και έδειξε ότι «πατά» γερά στα πόδια του και είναι ικανός να κάνει τη διαφορά στο απαιτητικό πρωτάθλημα της Πρέμιερ Λιγκ.

Γκιγιέ (διεθνής με την Ελπίδων της Γαλλίας), Ανιτσέμπε (στέλεχος της Νιγηρίας από το 2008), Μπάρκλεϊ (μήλον της έριδος μεγάλων ομάδων του Νησιού), Κόουλμαν (το νέο αίμα της ομάδας ως αντί- Όσμαν και διεθνής με την Ιρλανδία), Ρόντγουελ (με 2 συμμετοχές στην πρώτη ομάδα της εθνικής Αγγλίας), Μπάξτερ (ή αλλιώς νέος Ρούνεϊ όπως τον αποκαλούν στη χώρα του) κρίθηκαν... λίγοι από τους Άγγλους οπαδούς, οι οποίοι αντιθέτως εκτίμησαν την προσφορά του διεθνού μας στράικερ και τον οδήγησαν στην κορυφή.

Περίπου 100 φίλοι της ομάδας βρέθηκαν στη βράβευση και μοίρασαν τα συγχαρητήριά τους στον 20χρονο επιθετικό, όπως και στον Λέιτον Μπέινς που πήρε το βραβείο για τον κορυφαίο παίκτη της ομάδας την τρέχουσα σεζόν!

Ο ίδιος μετά το τέλος της εκδήλωσης δήλωσε πως: «Είμαι πολύ χαρούμενος και νιώθω περήφανος. Το βραβείο αυτό μου γεμίζει αυτοπεποίθηση για να είμαι ακόμη καλύτερος στο μέλλον»!

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: