Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

''Κυριάκος Παπαδόπουλος, ο... αυθάδης μαχητής!'' (ΦΩΤΟ)

Στην εργατικότητα και τις ικανότητες του Κυργιάκου Παπαδόπουλου υποκλίνονται οι Γερμανοί λόγω της παρουσίας του Έλληνα νεαρού χαφ στη Σάλκε!
''Κυριάκος Παπαδόπουλος, ο... αυθάδης μαχητής!'' (ΦΩΤΟ)

Συγκεκριμένα η γερμανική ιστοσελίδα. Schweizer Fernsehen, παρουσιάζει ένα μικρό αφιέρωμα για τον Παπαδόπουλο, τον οποίο χαρακτηρίζει “αυθάδη” με την καλή έννοια, εξαιτίας της μαχητικότητας του. Παράλληλα επισημαίνει την εργατικότητα του.
«Ενδεχομένως στο μέλλον να γίνει σπουδαίος αμυντικός. Στα 15 του χρόνια πήγε στον Ολυμπιακό και λίγο αργότερα ντεμπούταρε με την πρώτη ομάδα. Το 2010, οι εμφανίσεις και τα τρόπαια που κατέκτησε, του έδωσε μεταγραφή στη Σάλκε», αναφέρει μεταξύ άλλων το δημοσίευμα και προσθέτει:
«Τον Ιούνιο του 2011 πραγματοποίησε την πρώτη του εμφάνιση με την Εθνική Ελλάδας στο παιχνίδι των προκριματικών με τη Μάλτα. «Αυτό ήταν η μεγαλύτερη στιγμή στην καριέρα μου, ανώτερη ακόμη και απ’ το ότι συμμετείχα στο Τσάμπιονς Λιγκ. Η δουλειά μου απέδωσε καρπούς», είχε αναφέρει. Το μότο του είναι δουλειά, δουλειά και ξανά δουλειά.

Ο νεαρός άσος διακρίνεται από το πάθος του, τις μάχες που δίνει στο γήπεδο και έτσι έγινε από τα αγαπημένα παιδιά της εξέδρας. Ακόμα και ο σταρ της ομάδας, Κλάας Γιαν Χούντελααρ είχε πει: «Πρόκειται για ποδοσφαιριστή νικητή, αυτό είναι το μεγαλύτερο προτέρημά του. Θέλει να νικάει συνεχώς»!
Μήπως ο Κυριάκος Παπαδόπουλος είναι άλλη μία απόδειξη της εργατικότητας των Ελλήνων;
Μήπως να του προτείνουμε στον Κυριάκο να κάνει και αυτός ένα μανιφέστο, όπως η Κατερίνα Μουτσάτσου, αλλά στα γερμανικά; Auf Deutsch που θα έλεγαν και οι Γερμανοί... φίλοι μας;
Λέμε τώρα...

πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: