Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

Ντι Ματέο: «Μας είχαν ξεγραμμένους...»

Ντι Ματέο: «Μας είχαν ξεγραμμένους...»
Δικαιωμένος για την πίστη του στις πιθανότητες πρόκρισης της Τσέλσι, ακόμη κι όταν όλα έδειχναν να χάνονται, δήλωσε ο Ρομπέρτο Ντι Ματέο, ενώ παρείχε κάλυψη στον Τζον Τέρι για την αποβολή του.

«Είμαι εξουθενωμένος, αλλά πανευτυχής για την πρόκριση. Η Μπαρτσελόνα είναι φανταστική ομάδα και παίζει φανταστικό ποδόσφαιρο, αλλά εγώ είμαι απόλυτα ικανοποιημένος με τους παίκτες μου που φτάσαμε στον τελικό. Πρόκειται για ένα μεγάλο επίτευγμα. Πολλοί μας είχαν ξεγραμμένους. Δεν περιμέναμε να παίξουμε με δέκα παίκτες και τα πράγματα έγιναν ακόμη πιο δύσκολα για μας στην πορεία του ματς, αλλά ό,τι καταφέραμε δείχνει το μέταλλο από το οποίο είναι φτιαγμένη αυτή η ομάδα. Ο αντίπαλος προφανώς ήταν το φαβορί, είναι πολύ δυνατή ομάδα και είμαστε ενθουσιασμένοι για την επιτυχία μας», τόνισε ο Ιταλός τεχνικός.

Για την αποβολή του Τζον Τέρι είπε: «Ο Τέρι είναι ένας φανταστικός παίκτης και ηγέτης της ομάδας. Ο καθένας μπορεί να κάνει λάθος στη ζωή του. Δεν είμαι νευριασμένος μαζί του. Όλοι είμαστε άνθρωποι και ουδείς είναι αλάθητος».

Όσο για το αν έχει προτίμηση μεταξύ Ρεάλ ή Μπάγερν στον τελικό, δήλωσε: «Δεν έχει σημασία ποιος θα είναι αντίπαλος. Αυτό που μετρά είναι η πρόκριση στον τελικό».

Δεν υπάρχουν σχόλια: