Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

Γκουροβανίδης: «Ο Σαββίδης αγαπάει τον ΠΑΟΚ»

Ο δικηγόρος του Ιβάν Σαββίδη, Γιώργος Γκουροβανίδης μίλησε στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή «Στη Σέντρα» για το ενδιαφέρον του ομογενούς επιχειρηματία για την ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

«Θέλω να μεταφέρω την αγάπη μας προς την ομάδα του ΠΑΟΚ. Πονάμε για τα γεγονότα που συμβαίνουν στην ομάδα αυτή τη στιγμή, όμως με τη συνέπεια και τη σοβαρότητα που μας χαρακτηρίζουν, κρατάμε τους τόνους χαμηλά. Οποιαδήποτε ανακοίνωση θα εκδοθεί αργότερα, όταν θα μπορούμε να ενημερώσουμε επίσημα τον κόσμο της ομάδας».

Για το πότε θα κατατεθεί εγγράφως η πρόταση του Ιβάν Σαββίδη για την αγορά του ΠΑΟΚ και τις σκέψεις του επιχειρηματία, ο κ. Γκουροβανίδης είπε:

«Υπήρχαν κατά καιρούς διάφορες δηλώσεις και διαδικασίες που πλήγωσαν τον κόσμο και την ομάδα, εμείς τώρα επιλέγουμε να κρατάμε τους τόνους χαμηλά και όταν θα προκύψει να κάνουμε δήλωση, θα το κάνουμε. Δηλώνουμε την αγάπη του κ. Σαββίδη προς την ομάδα και ότι είμαστε παρόντες. Πρέπει να κρατήσουμε τη σοβαρότητα και να κρατήσουμε προσγειωμένη στάση. Θέλω την κατανόησή σας σε αυτό», ολοκλήρωσε.


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: