Δευτέρα, 11 Ιουνίου 2012

Ανησυχούν στον ΠΑΟΚ για Φωτάκη!!

Τα νέα από το μέτωπο τραυματισμού του Γιώργου Φωτάκη στην χθεσινή (10/06) προπόνηση της Εθνικής ομάδας, μπορεί να μην είναι τόσο ανησυχητικά όσο φάνηκε αρχικά, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι στον ΠΑΟΚ δεν προβληματίζονται.
Ο άσος του «Δικεφάλου του Βορρά» τραυματίστηκε, ως γνωστόν, το πρωί της Κυριακής (11/06) στην προπόνηση του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος με τα πρώτα νέα να τον θέλουν να έχει υποστεί θλάση, που όμως οι εξετάσεις έδειξαν ότι είναι ελαφριάς μορφής.
Ετσι, ενώ αρχικά φαινόταν σίγουρο ότι θα χάσει το παιχνίδι της Τρίτης (12/06) κόντρα στην Τσεχία, στη συνέχεια καθώς η ανταπόκριση του οργανισμού του στην θεραπεία υπήρξε εντυπωσιακή έγινε γνωστό ότι θα καταβληθεί κάθε προσπάθεια, προκειμένου να προλάβει να αγωνιστεί κόντρα στους Τσέχους.
Παρόλο όμως που τα νέα τελικά είναι ενθαρρυντικά, στον ΠΑΟΚ δεν παύουν να ανησυχούν. Κι αυτό γιατί ο μέσος του «Δικεφάλου του Βορρά» έχει ταλαιπωρηθεί φέτος από τραυματισμούς, εξαιτίας των οποίων έχασε πολλά παιχνίδια.
Και εκεί που περίμεναν πως ο Φωτάκης θα μπορεί να υπολογίζεται από τον Γιώργο Δώνη για τη βασική ενδεκάδα, τώρα, στην καλύτερη περίπτωση, ακόμα δηλαδή κι αν επιστρέψει υγιής από το Euro, θα πρέπει για ένα χρονικό διάστημα να ακολουθήσει πρόγραμμα αποθεραπείας, προκειμένου να μην αντιμετωπίσει άμεσα κάποιο νέο πρόβλημα τραυματισμού.
Κι αυτό όσο νάναι πηγαίνει πίσω τον προγραμματισμό της ομάδας.


πηγή: onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: