Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

Να πέσει νερό ή να μην πέσει;

Να πέσει νερό ή να μην πέσει;
Το φως της δημοσιότητας είδε μια διαφωνία ανάμεσα στην Ισπανία και την Ιταλία, πριν την έναρξη του μεταξύ τους παιχνιδιού. Αιτία, το αίτημα των Ιβήρων να βραχεί ο αγωνιστικός χώρος, κάτι όμως, που δεν ήθελαν οι Ιταλοί...

Ο πρόεδρος της πολωνικής ομοσπονδίας Γκρέγκορζ Λάτο, αποκάλυψε πως η Ιταλία και η Ισπανία διαφώνησαν για το αν θα έπρεπε να βραχεί το γήπεδο στο οποίο διεξήχθη ο μεταξύ τους αγώνας. Οι υπεύθυνοι της Ισπανίας εξεδήλωσαν την επιθυμία τους να πέσει νερό, κάτι που συνηθίζεται στα Ισπανικά γήπεδα. Αυτό συμβαίνει για να «μαλακώσει» το γήπεδο. Οι αντίστοιχοι της Ιταλίας διαφώνησαν με αυτή την πρόταση και δεν έδωσαν το ΟΚ.

Να σημειωθεί πως για να προχωρήσουν οι υπεύθυνοι ενός γηπέδου στην κατάβρεξη του αγωνιστικού χώρου, είναι απαραίτητο να συμφωνήσουν και οι δύο αγωνιζόμενες ομάδες. Με την άρνηση της Ιταλίας, αποκλείστηκε το ενδεχόμενο να πέσει νερό και να μαλακώσει το χορτάρι. Οι Ισπανοί, πράγματι, παραπονέθηκαν μετά τη λήξη για την κατάσταση του χλοοτάπητα, τον οποίον θεώρησαν ιδιαίτερα σκληρό.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: