Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

«Καλά να πάθει ο Ρούνεϊ»!!

«Καλά να πάθει ο Ρούνεϊ»!
Αυτή την άποψη εξέφρασε ο αμυντικός της εθνικής ομάδας της Γαλλίας, Αντίλ Ραμί. Ο διεθνής στόπερ μίλησε για το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα σε Αγγλία και Γαλλία αλλά και για τις πιθανότητες των «τρικολόρ» να φτάσουν ψηλά στο τουρνουά.

«Εάν ο Ρούνεϊ δεν μπορεί να παίξει, το φταίξιμο είναι μόνο δικό του. Προκάλεσε την τύχη του στα προκριματικά και το πλήρωσε. Δεν πρόκειται να μας επηρεάσει πάντως η απουσία του, θα είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι. Γίνεται πολλή κουβέντα για τους τραυματίες της Αγγλίας αλλά δεν επαναπαυόμαστε» τόνισε ο αμυντικός της Βαλένθια για την τιμωρία του Άγγλου φορ.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο μεγάλο παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες λέγοντας «το ματς με την Αγγλία απαιτεί τεράστια προσπάθεια και πολλά αποθέματα δυνάμεων. Η ομάδα που θα αμυνθεί καλύτερα θα κερδίσει και τον αγώνα και είμαι σίγουρος πως αυτή θα είναι η Γαλλία. Σε κάθε περίπτωση θα είναι ένα πολύ δυνατό τεστ για να ξεκινήσουμε τη διοργάνωση».

Τέλος μίλησε για τις βλέψεις των Γάλλων στο τουρνουά αλλά και για τα φαβορί της διοργάνωσης.

«Είμαστε αισιόδοξοι αλλά δεν τρέφουμε αυταπάτες. Έχουμε παίξει καλά τα προκριματικά και είμαστε σε φόρμα αλλά η στιγμή της αλήθειας πλησιάζει και αν χάσουμε από την Αγγλία τα πράγματα θα είναι πολύ άσχημα» και πρόσθεσε «ο κόσμος μιλάει για την Ισπανία, την Γερμανία και την Ολλανδία αλλά μπορεί να προκύψει κάποια έκπληξη. Μπορεί να είναι και η Γαλλία ποιος ξέρει…».


πηγή: onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: