Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

Euro 2012: Ταμπόρσκι: «Ισοπαλία το Ελλάδα-Τσεχία»

Ισόπαλο προέβλεψε πως θα είναι το τελικό αποτέλεσμα του αυριανού (12/6) αγώνα ανάμεσα στην Εθνική ομάδα της Ελλάδας και την Τσεχία, ο Τσέχος προπονητής, Βλαντιμίρ Ταμπόρσκι.
Ο 68χρονος προπονητής που έχει περάσει από τον πάγκο του Πανσερραϊκού, της Λάρισας, της Skoda Ξάνθη και του Πατραϊκού, ανέλυσε το δεύτερο ματς του πρώτου ομίλου, το οποίο μπορεί να κρίνει πολλά για το μέλλον των δύο ομάδων στο EURO 2012.
Αναλυτικά, είπε ο Ταμπόρσκι στην «ΕΡΑ ΣΠΟΡ»:
Δουλεύω στην τσέχικη τηλεόραση και αναλύω τα παιχνίδια της Εθνικής ομάδας της χώρας μου. Θα είναι ένα δύσκολο ματς. Δεν πήγαμε καλά με τη Ρωσία. Δεχθήκαμε μεγάλη κριτική. Από την άλλη, εσείς από ότι διάβασα έχετε πρόβλημα με τα στόπερ», είπε αρχικά ο Ταμπόρσκι.
«Στο δεύτερο ημίχρονο με την Πολωνία, παρά το γεγονός πως η Ελλάδα έπαιξε με δέκα παίκτες, ήταν πάρα πολύ καλή. Εμείς είμαστε αποφασισμένοι να πάρουμε το ματς, αφού αν δεν κερδίσουμε αποκλειόμαστε. Θα γίνουν κάποιες αλλαγές αλλά δε μπορώ να πω με σιγουριά ότι θα πάμε καλά».
Η άποψή του για τον προπονητή της Τσεχίας, Μίχαλ Μπίλεκ: «Είναι πολλά τα τέσσερα γκολ που δεχθήκαμε. Έχουμε πρόβλημα αμυντικά και εκεί θα γίνουν κάποιες αλλαγές. Ο Μίχαλ Μπίλεκ δεν είναι κακός προπονητής, αλλά τα αποτελέσματα θα τον κρίνουν».
Τέλος, έδωσε την πρόβλεψή του: «Πιστεύω θα έρθει ισόπαλο το ματς, όμως δεν το θέλω»!

Δεν υπάρχουν σχόλια: