Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

Άρχισε τις δηλώσεις ο Ρόνι!!

Άρχισε τις δηλώσεις ο Ρόνι!
Την ευκαιρία για δηλώσεις περί «νέου ξεκινήματος» βρήκε ο Ροναλντίνιο μετά την ανακοίνωση της συνεργασίας του με την Ατλέτικο Μινέιρο. Ο 32χρονος Βραζιλιάνος εμφανίστηκε (για άλλη μια φορά) αποφασισμένος να διαψεύσει τις κακές γλώσσες που τον θέλουν ξοφλημένο.

«Όταν κάποιος δέχεται έντονη κριτική, νιώθει την ανάγκη να απαντήσει και αυτό ακριβώς θέλω να κάνω και εγώ» ξεσπάθωσε ο Ρόνι και συνέχισε ευχαριστώντας τους ανθρώπους της νέας του ομάδας.

«Ο πρόεδρος (της Ατλέτικο Μινέιρο) είχε τις καλύτερες προθέσεις απέναντί μου και με προσκάλεσε να γίνω μέλος της οικογένειας της Ατλέτικο για να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό. Αυτή η εμπιστοσύνη που μου έδειξε ήταν και ο σημαντικότερος λόγος για να έρθω εδώ. Θέλω να αλλάξω τη ζωή μου στη νέα μου ομάδα».

Στη συνέχεια αποθέωσε την πολύ καλή οργάνωση του συλλόγου αλλά και τους φιλάθλους.

«Υπάρχει φοβερή οργάνωση εδώ και οι φίλαθλοι σου μεταδίδουν πολλή ενέργεια. Είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για εμένα και θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό. Δεν θέλω να πω πολλά λόγια αλλά επιθυμώ να αρχίσω να δουλεύω άμεσα για να κάνω ευτυχισμένους τους ανθρώπους της Ατλέτικο».


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: