Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

Το γρήγορο γκολ το… κλειδί!!

Το γρήγορο γκολ το… κλειδί
Το γρήγορο γκολ που πέτυχε η Κροατία, χαρακτήρισε ως…κλειδί του αγώνα ο Μάριο Μάντζουκιτς. Ο μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης με την Ιρλανδία, με τα δυο γκολ που πέτυχε, θεωρεί πως το γεγονός ότι οι Κροάτες άνοιξαν το σκορ πολύ νωρίς, ήταν σημαντικό για να έρθει τελικά η νίκη στην πρεμιέρα της ομάδας για τον τρίτο όμιλο. Επιπλέον στάθηκε στο ότι παρά το τελικό 3-1, μόνο εύκολη αντίπαλος δεν μπορεί να χαρακτηριστεί η Ιρλανδία.

«Ήταν πάρα πολύ σημαντικό το ότι σκοράραμε πολύ γρήγορα. Κάναμε ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι. Ήταν μία φανταστική νίκη, την οποία θεωρώ ότι αξίζαμε. Παρόλα ταύτα δεν ήταν ένα εύκολο παιχνίδι. Ήταν πάρα πολύ δύσκολο. Ο προπονητής μας μας είχε προετοιμάσει κατάλληλα για την συγκεκριμένη αναμέτρηση και γνωρίζαμε τα πάντα για την Ιρλανδία», σχολίασε χαρακτηριστικά ο Κροάτης επιθετικός.

Όσον αφορά το αν αυτό ήταν το καλύτερο παιχνίδι της καριέρας του, με τα δυο γκολ που πέτυχε, ο Μάντζουκιτς δήλωσε:

«Έπαιξα καλά, σκόραρα δύο φορές και θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή μου για την ευκαιρία που μου έδωσε και αγωνίστηκα, αλλά και τους συμπαίκτες μου για την πολύ καλή δουλειά που έκαναν».


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: