Δευτέρα, 11 Ιουνίου 2012

Euro 2012: Φετφατζίδης: «Όχι και Έλληνας Μέσι»

Συνέντευξη στο περιοδικό «FourFourTwo» παραχώρησε ο Γιάννης Φετφατζίδης, ο οποίος σχολίασε το γεγονός πως αποκαλείται «Έλληνας Μέσι»!
Ο 22χρονος μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού, μίλησε για το προσωνύμιο που έχει αποκτήσει, ενώ στάθηκε στα βασικά στοιχεία του σύγχρονου ποδοσφαίρου.
Μεταξύ άλλων είπε ο Φετφατζίδης:
«Είναι πολύ ωραίο, πολύ κολακευτικό, αλλά μιλάμε για τον καλύτερο παίκτη του κόσμου, δεν μπορεί να προσεγγιστεί από κανέναν. Υπάρχουν πράγματα στο ρεπερτόριο του Μέσι, που νιώθω πως μπορώ να κάνω, αλλά, διάολε, αυτό απέχει πολύ από το να με συγκρίνουν μαζί του», ήταν η τοποθέτηση του Φετφατζίδη για τις συγκρίσεις με τον Μέσι.
«Κάθε ποδοσφαιριστής προφανώς θα προτιμούσε να βασίζεται περισσότερο στο ένστικτό του και στον αυθορμητισμό του. Πλέον, όμως, το ποδόσφαιρο δεν παίζεται έτσι. Πρέπει να δουλεύεις χωρίς την μπάλα, να δουλεύεις για το καλό του συνόλου. Δεν γίνεται να κερδίζεις χωρίς να τα κάνεις αυτά, δεν γίνεται να κερδίσεις αν δεν γίνεις μέρος της τακτικής, του σχεδίου και της φιλοσοφίας της ομάδας σου», πρόσθεσε ο νεαρός μεσοεπιθετικός.


πηγή: onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: