Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

Επιστροφή στο… μέλλον!!

Επιστροφή στο… μέλλον
Πολύ κοντά στην επιστροφή τους στην Σαμπντόρια είναι ο Τζανπάολο Πατσίνι και ο Άντζελο Παλόμπο. Οι δύο ποδοσφαιριστές δεν είναι στα πλάνα του νέου προπονητή της Ίντερ, Αντρέα Στραματσόνι και η «Σαμπ» μοιάζει ως η ιδανική λύση και για τους δύο.

Έτσι, η καριέρα του Πατσίνι και του Παλόμπο στην Ίντερ μοιάζει να ολοκληρώνεται. Ο μεν Παλόμπο, που έπαιζε δανεικός στην ομάδα του Μιλάνου, είναι σχεδόν βέβαιο πως θα επιστρέψει στην Σαμπντόρια, αφού η Ίντερ δεν είναι διατεθειμένη να ανανεώσει το δανεισμό του.

Ο δε Πατσίνι, παρά το καλό ξεκίνημά του με τη φανέλα της Ίντερ, δεν είχε ανάλογη συνέχεια. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μην είναι στα πλάνα του προπονητή Στραματσόνι και η απομάκρυνσή του από το Μιλάνο να θεωρείται σίγουρη.

Για τους δύο παίκτες ενδιαφέρον έχει δείξει η Σαμπντόρια. Η ομάδα της Γένοβας, που μόλις εξασφάλισε την άνοδό της στη Serie A, αναμένεται να πάρει πίσω τον Παλόμπο και να κάνει πρόταση συνεργασίας στον Πατσίνι. Το μόνο πρόβλημα που ενδέχεται να προκύψει, είναι οι υψηλές αποδοχές του τελευταίου, που θα πρέπει να μειώσει τις απαιτήσεις του, αν θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα που τον έκανε γνωστό.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: