Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

Φελαϊνί: «Φεύγω, αν υπάρξει πρόταση»

Φελαϊνί: «Φεύγω, αν υπάρξει πρόταση»
Ανοιχτός στο ενδεχόμενο μεταγραφής του παρουσιάστηκε ο Μαρουάν Φελαϊνί, μιλώντας στο βελγικό ραδιόφωνο. Πάντως, ο υψηλόσωμος μέσος δεν φάνηκε να… καίγεται να φύγει, καθώς όπως δήλωσε είναι χαρούμενος στην Έβερτον.

«Εάν είναι να φύγω, θα φύγω. Εάν όχι, τότε επαναλαμβάνω πως είμαι παίκτης της Έβερτον. Είμαι φιλόδοξος και θέλω να παίξω στο Champions League ή το Europa League. Την περασμένη σεζόν τερματίσαμε έβδομοι και δεν καταφέραμε να προκριθούμε στην Ευρώπη, κάτι που είναι άσχημο», δήλωσε ο 24χρονος χαφ των «ζαχαρωτών» και συμπλήρωσε:

«Εάν μία φιλόδοξη ομάδα ενδιαφερθεί για μένα τότε είμαι θετικός, γιατί θα είναι μία ωραία εμπειρία. Πάντως, είμαι σε διακοπές τώρα και δεν δίνω σημασία στις φήμες που υπάρχουν. Κάθε χρόνο λένε ότι θα φύγω, αλλά είμαι ακόμα στην Έβερτον. Εάν έρθει η πρόταση θα φύγω, αλλιώς θα μείνω στην Έβερτον, στην οποία είμαι χαρούμενος και έχω ακόμα τετραετές συμβόλαιο. Εάν υπάρχει ήδη πρόταση, είναι κάτι για το οποίο δεν είμαι ενήμερος», τόνισε.

Τέλος, για το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Τσέλσι είπε: «Εάν πήγαινα στην Τσέλσι θα συναντούσα μερικούς φίλους. Υπάρχουν πολλοί Βέλγοι στην ομάδα και αυτό είναι καλό για την εθνική ομάδα», κατέληξε ο φερόμενος ως στόχος των «μπλε» και της Ρεάλ Μαδρίτης.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: