Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

Η ΑΕΚ θέλει, οι ίδιοι… όχι!!

Η ΑΕΚ θέλει, οι ίδιοι… όχι
Η αναζήτηση ρευστού για την επιβίωση της ΑΕΚ έχει ανοίξει την πόρτα της εξόδου για Μάκο και Λεονάρντο, ωστόσο ο τελευταίος λόγος ανήκει στους παίκτες.

Για τον μεν διεθνή μέσο υπάρχει ενδιαφέρον από τη Μόναχο 1860 για δανεισμό με ένα σεβαστό ποσό ως «ενοίκιο» και οψιόν αγοράς σε ένα χρόνο, προοπτική στην οποία δεν είναι αρνητική η διοίκηση της «Ένωσης».

Είναι όμως ο ίδιος ο παίκτης, που δεν δείχνει διάθεση να αγωνιστεί στη δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας και περιμένει κάτι πολύ καλύτερο, δίχως να εκβιάζει καταστάσεις.

Τόσο οι «κιτρινόμαυροι», όσο και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής, ευελπιστούν πως αυτό μπορεί να προκύψει μέσω… Euro 2012, ειδικά από τη στιγμή που είναι αυξημένες οι πιθανότητες να αγωνιστεί βασικός στο παιχνίδι της Εθνικής με την Τσεχία την Τρίτη.

Όσο για τον Λεονάρντο, η διοίκηση της ΑΕΚ συμφώνησε με ομάδα από την Κίνα για 800.000 ευρώ (βλέποντας πως δύσκολα θα βρει περισσότερα χρήματα από άλλο σύλλογο) και πέταξε το μπαλάκι στον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό. Ο τελευταίος, ωστόσο, δεν ενθουσιάζεται με την προοπτική να παίξει εκτός Ευρώπης και ειδικά σε ένα πρωτάθλημα που τώρα επιχειρεί να γίνει ανταγωνιστικό, ενώ και η οικογένειά του δεν επιθυμεί να μετακομίσει στην Ασία. Πολλά θα εξαρτηθούν, βέβαια, από την οικονομική πρόταση που θα γίνει στον ποδοσφαιριστή.

Η ΑΕΚ δεν θα πει «όχι» και σε πρόταση για τον Βίκτορα Κλωναρίδη, τον οποίο κοστολογεί στο 1,5 εκατ. ευρώ θέλοντας να εξασφαλίσει και ένα ποσοστό μεταπώλησης που θα αγγίζει το 25%.

Λίγη ακόμη υπομονή

Την ίδια στιγμή, οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ φαίνεται πως θα κάνουν λίγη υπομονή ακόμη, μέχρι τις εκλογές. Εφόσον και τότε δεν προκύψει λύση για την ομάδα (οι ελπίδες όλων είναι στην προσπάθεια του Ντέμη Νικολαΐδη και τους χρηματοδότες που περιμένουν τη σταθεροποίηση στο πολιτικοοικονομικό σκηνικό για να βάλουν τα λεφτά τους), θα αναζητήσουν τρόπο διαφυγής.

Την ίδια ώρα, ο Ανδρέας Δημητρέλος ελπίζει πως στο σημερινό ΔΣ της Σούπερ Λίγκας θα υπάρξει συνασπισμός των ομάδων, ώστε να αρθεί (ή να γίνει ηπιότερη) η ποινή της απαγόρευσης μεταγραφών ή ανανεώσεων συμβολαίων για παίκτες άνω των 22 ετών για όσες ομάδες δεν έχουν αδειοδοτηθεί. Στις τάξεις της ΑΕΚ υπάρχει αισιοδοξία πως θα σχηματιστεί κοινό μέτωπο με τις άλλες πέντε ομάδες που δεν εξασφάλισαν αδειοδότηση, αλλά και με την υποστήριξη Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού και Skoda Ξάνθης.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: