Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

Δίνουν τόπο στα νιάτα στο Μιλάνο!!

Δίνουν τόπο στα νιάτα στο Μιλάνο
Τον Σέρχι Ρομπέρτο από τη Μπαρτσελόνα Β φαίνεται πώς έχει βάλει στο στόχαστρο της η Μίλαν. Ο 20χρονος μέσος που έχει ακουστεί επίσης για την Τσέλσι έχει συγκεντρώσει τα βλέμματα των ανθρώπων των «ροσονέρι» οι οποίοι αναμένεται να κινηθούν για την απόκτησή του.

Φαίνεται πως η Μπαρτσελόνα Β, αποτελεί ιδανικό φυτώριο όχι μόνο για την ομάδα της Καταλονίας αλλά και για τους σπουδαιότερους ευρωπαϊκούς συλλόγους. Μετά τον Τέγιο για τον οποίο φέρεται να ενδιαφέρεται η Λίβερπουλ, άλλο ένα… πουλέν από την περίφημη «Μασια» ενδέχεται να ξενιτευτεί για λογαριασμό κάποιας μεγάλης ομάδας.

Η Μίλαν μετά τις μαζικές αποχωρήσεις των… παλιοσειρών, Κλάρενς Ζέεντορφ, Φιλίππο Ιντζάγκι, Μάρκ Φαν Μπόμελ, Τζενάρο Γκατούζο και Τζιανλούκα Ζαμπρότα «ψάχνεται» για ανανέωση. Ο Ρομπέρτο Σέρχι Ρομέου, όπως είναι το πλήρες όνομα του παίκτη και ο οποίος από το 2010 έχει σημειώσει μόλις δύο συμμετοχές με την πρώτη ομάδα της Μπαρτσελόνα, μοιάζει ως μια καλή περίπτωση για να φρεσκαριστεί το κέντρο των «ροσονέρι».

Πάντως, ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής δε δείχνει ιδιαίτερο ενθουσιασμό στην ιδέα να φύγει από τους «μπλαουγκράνα», αφού παρότι δεν επιλέχτηκε ανάμεσα στους Μπάρτρα, Μοντόγια, Ντος Σάντος και Μουνιέσα για να μετακινηθεί στην πρώτη ομάδα, εκείνος δε θέλει να εγκαταλείψει το όνειρο να αγωνιστεί τελικά σε αυτήν.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: