Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

Τοροσίδης: «Να μας γίνει μάθημα»

Τοροσίδης: «Να μας γίνει μάθημα»
Να μπει η Εθνική ομάδα από την αρχή συγκεντρωμένη κόντρα στην Τσεχία είναι το ζητούμενο σύμφωνα με τον Βασίλη Τοροσίδη.

Αρχικά ο διεθνής μπακ δήλωσε: «Είχαμε άγχος στα πρώτα 30 λεπτά με την Πολωνία. Κάτι που πρέπει να μας γίνει μάθημα, αρχής γενομένης από το αυριανό παιχνίδι με την Τσεχία για να καταφέρουμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».

Ερωτηθείς για τις διαιτησίες του Euro, σχολίασε: «Μην ξεχνάμε ότι οι διαιτητές, όπως και οι ποδοσφαιριστές είναι άνθρωποι και έχουν δικαίωμα στο λάθος. Δεν θέλω να κρίνω την διαιτησία. Ελπίζω απλά τα σημερινά ματς και γενικά από0 εδώ και πέρα να είναι όσο καλύτερη γίνεται, άριστη αν είναι δυνατόν. Αυτό βοηθάει τις 16 ομάδες που συμμετέχουν και το ίδιο το άθλημα, αφού το κάνει πιο ελκυστικό. Μακάρι να μην δούμε καθόλου λάθη».

Από την πλευρά του ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης ρωτήθηκε για τα γκολ που έχει πετύχει και πόσο αυτά μπορούν να φανούν σημαντικά στην ψυχολογία του. «Είναι κάτι που σου δίνει δύναμη. Αυτό που προέχει είναι να προσπαθώ για την ομάδα και να προχωράω στο δρόμο της ομάδας. Αυτό που παίζει ρόλο για μένα είναι να έρχονται νίκες. Αυτό έχω στο μυαλό μου μόνο», δήλωσε ο διεθνής επιθετικός.

Δεν υπάρχουν σχόλια: