Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

Euro 2012: Μαραντόνα: «Αναγεννημένη η Γαλλία με Μπλαν»

Αναγεννημένη χαρακτήρισε την Εθνική ομάδα της Γαλλίας, υπό τις οδηγίες του Λοράν Μπλαν, ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα.
Ο θρυλικός Ντιεγκίτο μίλησε με αφορμή την αποψινή αναμέτρηση των «Τρικολόρ» με την Αγγλία, στο πλαίσιο της τελικής φάσης του EURO 2012, υπογραμμίζοντας μεταξύ άλλων ότι το… χαμηλό προφίλ, το οποίο έχουν υιοθετήσει οι Άγγλοι λόγω των πολλών προβλημάτων που αντιμετώπισαν με βασικά τους στελέχη, αλλά και την πρόσφατη αλλαγή προπονητή, ενδεχομένως να λειτουργήσει θετικά στην εν λόγω αναμέτρηση με την Γαλλία.
Maradona
Αναλυτικά οι προβλέψεις του προπονητή της Αλ Γουάσλ, Ντιέγκο Μαραντόνα, έχουν ως εξής:
«Η Γαλλία έχει αναγεννηθεί κάτω από τις οδηγίες του Λοράν Μπλαν μετά την ταπεινωτική της εμφάνιση στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2010. Οι “τρικολόρ” είναι σε καλύτερη φυσική κατάσταση και δεν έχουν τραυματισμούς και αποκλεισμούς όπως η αγγλική ομάδα. Ο προπονητής είχε αρκετό χρόνο να “δέσει” την ομάδα του και αυτό είναι που δίνει το προβάδισμα στην Γαλλία…» σχολίασε ο εκ των κορυφαίων (αν όχι ο κορυφαίος) ποδοσφαιριστής όλων των εποχών, για να προσθέσει:
«Τα “λιοντάρια” συμμετέχουν στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα έχοντας καινούριο προπονητή, τον Ρόι Χόντγκσον και έχοντας χάσει λόγω τραυματισμών τους Φρανκ Λάμπαρντ και Γκάρι Κέιχιλ στην άμυνα. Για πρώτη φορά οι Άγγλοι διατηρούν χαμηλό προφίλ και δείχνουν την απαραίτητη μετριοφροσύνη, η οποία μπορεί τελικά να τους βοηθήσει να κερδίσουν το πρώτο παιχνίδι…
Και οι δύο ομάδες είναι πολύ κοντά, αφού και στις δύο υπάρχουν ταλαντούχοι παίκτες. Σίγουρα θα γίνει εξαιρετικό παιχνίδι».


πηγή: onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: