Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

Παρουσίασε Κάλβο η Ανόρθωση!!

Παρουσίασε Κάλβο η Ανόρθωση
Αποφασισμένος να βοηθήσει την Ανόρθωση να πετύχει τους στόχους της, εμφανίστηκε ο Τόνι Κάλβο κατά την επίσημη παρουσίασή του από τον κυπριακό σύλλογο.

«Θα δουλέψουμε σκληρά για να είμαστε έτοιμοι για το πρωτάθλημα και το Γιουρόπα Λιγκ. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο», δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο Ισπανός μεσοεπιθετικός.



Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Τόνι Κάλβο:

«Ήρθα στην Κύπρο μετά τον Άρη και την Λέφσκι, είναι μια χώρα που μου αρέσει. Έψαξα τα πάντα για την Ανόρθωση και αποφάσισα να έρθω γιατί πιστεύω ότι θα είναι καλό για το μέλλον μου. Πρέπει να προχωρήσουμε βήμα - βήμα. Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά για να είμαστε έτοιμοι για τα προκριματικά.

Πρέπει να κερδίσουμε, ξέρω πως είναι να παίζεις σε μεγάλη ομάδα. Πρέπει να κερδίσουμε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια και πρέπει να δουλέψουμε σκληρά και να τα δώσουμε όλα.

Θέλω να πω στους οπαδούς μας ότι θα βάλουμε τα δυνατά μας. Θα δουλέψουμε σκληρά για να είμαστε έτοιμοι για το πρωτάθλημα και το Γιουρόπα Λιγκ Να κάνουν τη δουλειά τους και εμείς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο».


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: