Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

Προβάδισμα Κρέσιτς αλλά...!!

Νέα δεδομένα είναι σίγουρο πως θα υπάρξουν στη θέση του τερματοφύλακα στον ΠΑΟΚ. Η πολύ πιθανή αποχώρηση του Κώστα Χαλκιά από το ρόστερ φέρνει τον Ντάριο Κρέσιτς ως φαβορί στην κούρσα του βασικού αλλά και η δική του παρουσία δεν είναι σίγουρη αν λάβουμε υπόψη πως ο ΠΑΟΚ δε θα έλεγε όχι στην παραχώρησή του.

Ο Κώστας Χαλκιάς ήταν τουλάχιστον στο τέλος της σεζόν ο βασικός πορτιέρο του ΠΑΟΚ αλλά φαίνεται πως το πέρας της καριέρας του στην ομάδα έφτασε καθώς δεν έχει γίνει συζήτηση για την ανανέωση του συμβολαίου του, κάτι που έχει και πολύ λίγες πιθανότητες να γίνει και στη συνέχεια. Αν όντως ο έμπεορος τερματοφύλακας αποτελέσει παρελθόν, ο Κρέσιτς παίρνει προβάδισμα για τη θέση του βασικού. Παρά τη μέτρια σεζόν του ο Κροάτης θεωρείται ικανός να καλύψει με επιτυχία τη θέση κάτω από τα δοκάρια ενώ και ο Γιώργος Δώνης δεν έχει κακή άποψη. Για τον Κρέσιτς, όμως, υπάρχει ήδη ενδιαφέρον από αρκετές ομάδες με αυτό της Ομόνοιας να είναι το πιο ουσιαστικό. Βέβαια ο μάνατζερ του αλλά και ο ίδιος ο Κρέσιτς επιμένει πως θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ καθώς έχει συμβόλαιο με τον Δικέφαλο αλλά αυτό δε σημαίνει πως και θα το κάνει αφού η ομάδα δε θα έλεγε όχι στην παραχώρησή του έναντι ενός σημαντικού χρηματικού ποσού.

Πίσω από τον Κρέσιτς βρίσκεται μια τριπλέτα τερματοφυλάκων που το μέλλον της θα κριθεί από τα τεστ της προετοιμασίας. Γλύκος, Γιακουμής και Μελισσάς διεκδικούν αρχικά θέση στο ρόστερ και μετά τις πιθανότητές τους να κερδίσουν και χρόνο συμμετοχής. Ο Γλύκος αγωνίστηκε φέτος σαν βασικός σε αρκετά παιχνίδια έχοντας καλές εμφανίσεις αλλά και το λάθος στον ημιτελικό του κυπέλλου με τον Ατρόμητο να τον «καταδιώκει». Ο Γιακουμής έκανε το αγροτικό του στον Αγροτικό Αστέρα και περιμένει και αυτός την ευκαιρία να δείξει την αξία του ενώ τελευταία προσθήκη αποτελεί ο Μελισσάς που υπέγραψε την προηγούμενη εβδομάδα επαγγελματικό συμβόλαιο και αποτελεί επένδυση του ΠΑΟΚ για το μέλλον.
Τα πάντα, όμως μπορούν να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή λόγω της διάθεσης του ΠΑΟΚ να πουλήσει τον Κρέσιτς οπότε και ο Γιώργος Δώνης πρέπει να περιμένει.


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: