Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

«Δεν πάω πουθενά, εδώ θα μείνω!»

«Δεν πάω πουθενά, εδώ θα μείνω!»
Τι κι αν η Παρί Σεν Ζερμέν έχει στρώσει αντί για ροδοπέταλα… πετροδόλαρα στα πόδια του. Ο Αλεξάντρε Πάτο δηλώνει πιστός στην Μίλαν, με την οποία σκοπεύει να τιμήσει το συμβόλαιό του μέχρι και την τελευταία μέρα ισχύος του.

Ο νεαρός Βραζιλιάνος, που τα τελευταία χρόνια έχει ταλαιπωρηθεί από συνεχείς τραυματισμούς εξαιτίας μιας μυϊκής πάθησης, δήλωσε ευγνώμων για τον τρόπο που τον έχουν αντιμετωπίσει οι «ροσονέρι»:

«Χρωστάω πολλά στους ανθρώπους της Μίλαν. Με βοήθησαν στις πιο δύσκολες στιγμές και δεν έχω την παραμικρή πρόθεση να φύγω», είπε ο 22χρονος ποδοσφαιριστής, αποκαλύπτοντας πως έχει δεχτεί κρούσεις και από άλλους συλλόγους εκτός από την Παρί:

«Η Μίλαν έχει δεχτεί κι άλλες προσφορές για μένα. Μπορώ μόνο να ευχαριστήσω τις ομάδες που ενδιαφέρθηκαν, όμως η θέση μου είναι στο Μιλάνο, μέχρι και τη τελευταία μέρα του συμβολαίου μου, στις 30 Ιουνίου 2014».

Πρόσθεσε δε, πως το μέλλον του είναι στην Ευρώπη:
«Έλαβα προσφορές και από τη Βραζιλία, όμως είμαι μόλις 22 και δε νιώθω ότι είναι ο κατάλληλος χρόνος για να επιστρέψω».

Ο ταλαντούχος επιθετικός αναφέρθηκε εκτενώς και στις δύσκολες στιγμές που πέρασε με τους απανωτούς τραυματισμούς του: «Ήταν μια από τις δυσκολότερες περιόδους της ζωής μου. Κάθε φορά που συνερχόμουν από έναν τραυματισμό, αποκτούσα έναν καινούργιο. Πήγα στους καλύτερους γιατρούς σε όλο τον κόσμο, ώσπου τελικά να υποβληθώ σε ειδική αγωγή για την αντιμετώπιση της μυϊκής ανισορροπίας στους προσαγωγούς μου. Πιστεύω πως όλες αυτές τις δοκιμασίες μου τις έδωσε ο Θεός προκειμένου να με κάνει δυνατότερο», πρόσθεσε ο άσος της Μίλαν.

Ο Πάτο δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην επιστροφή του στην εθνική Βραζιλίας και τον ομοσπονδιακό του προπονητή Μάνο Μενέσες: «Τα πράγματα αλλάζουν γρήγορα στο ποδόσφαιρο, ένα μήνα πριν δεν πίστευα ότι θα μπορούσα να επιστρέψω στην εθνική ομάδα. Θέλω να ευχαριστήσω τον Μενέσες γιατί μου έδωσε την ευκαιρία να συμμετάσχω, παρότι δέχτηκε πολλή κριτική που με επέλεξε» ήταν τα λόγια του ποδοσφαιριστή.

Όσον αφορά τους στόχους του; «Θέλω να πηγαίνω βήμα-βήμα. Για αρχή θέλω να είμαι στη ολυμπιακή ομάδα που θα πάει στο Λονδίνο» για να καταλήξει: «Βασικότερη επιδίωξή μου είναι να αγωνιστώ στο Παγκόσμιο Κύπελλο της πατρίδας μου για να κάνω περήφανη την οικογένειά μου και κυρίως τη μητέρα μου». 


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: