Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

Ντι Ματέο και του χρόνου!!

Ντι Ματέο και του χρόνου
Αφού κατέκτησε το Κύπελλο Αγγλίας, αλλά κυρίως το Τσάμπιονς Λιγκ, ο Ρομπέρτο Ντι Ματέο αναμένεται να κληθεί από τον πρόεδρο της Τσέλσι, Ρόμαν Αμπράμοβιτς, για να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας για τα επόμενα χρόνια, με την ομάδα του Λονδίνου.

Η εβδομάδα που ξεκίνησε είναι καθοριστική για το μέλλον του Ρομπέρτο ντι Ματέο. Μετά από τις φήμες που κυκλοφόρησαν και ήθελαν τον Ρόμαν Αμπράμοβιτς να προσπαθεί να πείσει τον Πέπε Γκουαρντιόλα να αναλάβει την Τσέλσι, πολλοί πίστεψαν πως η καριέρα του Ιταλοελβετού κόουτς στον πάγκο των «μπλε» θα έληγε πρόωρα. Η άρνηση, όμως, του Καταλανού να προπονήσει τη φετινή χρονιά, οδήγησε τον Ρώσο ιδιοκτήτη της Τσέλσι στο να προτείνει συμβόλαιο συνεργασίας στον Ντι Ματέο.

Ο νεαρός τεχνικός επιθυμούσε να συνεχίσει την καριέρα του στο Λονδίνο, αλλά δεν ήθελε να υπογράψει για έναν χρόνο, μόνο. Τελικά ο Αμπράμοβιτς πείστηκε και αναμένεται να προτείνει πολυετές συμβόλαιο, ικανοποιώντας τις απαιτήσεις του Ντι Ματέο.

Η συνέχιση της συνεργασίας αυτής βρίσκει σύμφωνους και τους ποδοσφαιριστές της Τσέλσι, που από την πρώτη στιγμή «αγκάλιασαν» τον Ντι Ματέο και επιθυμούσαν να εργαστούν και την επόμενη χρονιά υπό τις οδηγίες του.

Ο Ντι Ματέο θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο εντός των ημερών, μετά την άφιξη του μάνατζερ του στο Λονδίνο και τις τελικές συζητήσεις με τη διοίκηση της Τσέλσι.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: