Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

Euro 2012: Τεστ αποδείξεων για Γαλλία και Αγγλία!!

Δύο από τα δυνατά αουτσάιντερ του Euro 2012 αναμετρώνται στο «Ντόνμπας Αρένα» με τη Γαλλία να αντιμετωπίζει την Αγγλία.
Για πρώτη φορά στην ιστορία τους, Γαλλία και Αγγλία πηγαίνουν σε μία μεγάλη διοργάνωση με χαμηλούς τόνους. Οι αποτυχίες τους στις τελευταίες διοργανώσεις και η αλλαγή εποχής για τις δύο ομάδες δεν δίνουν το δικαίωμα να υπάρξουν μεγάλα λόγια.
Γαλλία και Αγγλία αναμετρώνται στο «Ντόμπας Αρένα» στο σημαντικότερο παιχνίδι του 4ου ομίλου, καθώς πρόκειται για δύο παραδοσιακές δυνάμεις του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.
Τα «τρία λιοντάρια» θα δώσουν το πρώτο τους επίσημο παιχνίδι υπό τις οδηγίες του Ρόι Χόντσον που είναι ο τρίτος Λονδρέζος τεχνικός στην ιστορία της ομάδας μετά τους Τέρι Βέναμπλς και Αλφ Ράμσεϊ.
Ο Λοράν Μπλαν δύσκολα θα έχει στη διάθεσή του τον Γιάν Εμβιλά. Μπορεί ο Γάλλος διεθνής να πήρε το «οκ» από το ιατρικό επιτελείο, ωστόσο ο πρώην τεχνικός της Μπορντό δεν δείχνει διατεθειμένος να ρισκάρει με τη συμμετοχή του.
Σε ό,τι αφορά τους Άγγλους, υπάρχουν αρκετά ερωτηματικά. Δεδομένη η απουσία του τιμωρημένου Γουέιν Ρούνεϊ από την αναμέτρηση. Κατά τα άλλα ο Τζον Τέρι είναι αμφίβολος με τον Φιλ Γιαγκέλκα να είναι σε… εγρήγορση σε περίπτωση που χρειαστεί να αγωνιστεί.
Θέση στην κορυφή της επίθεσης διεκδικούν οι Άντι Κάρολ και Ντάνι Γουέλμπεκ οι οποίοι έδειξαν πολύ καλό πρόσωπο στα φιλικά, με τον επιθετικό της Λίβερπουλ λόγω ύψους να έχει ένα μικρό προβάδισμα.


πηγή: onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: