Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

Θύμα ρατσιστικής επίθεσης ο Μπαλοτέλι!!

Θύμα ρατσιστικής επίθεσης ο Μπαλοτέλι
Θύμα ρατσιστικής επίθεσης έπεσε ο Μάριο Μπαλοτέλι κατά τη διάρκεια του αγώνα της εθνικής Ιταλίας κόντρα στην Ισπανία. Το αναφέρουν δύο φωτογράφοι που ήταν αυτόπτες και αυτήκοοι μάρτυρες και χαρακτήρισαν το επεισόδιο «αηδιαστικό».

Αν και η UEFA δηλώνει σε όλους τους τόνους πως δεν θα ανεχτεί ρατσιστικά συνθήματα και επεισόδια με ανάλογο περιεχόμενο, οι Ισπανοί φίλαθλοι δεν έδειξαν να πτοούνται. Κατά τη διάρκεια του αγώνα της ομάδας τους με την Ιταλία, επεφύλαξαν συνθήματα που προορίζονταν για τον Μάριο Μπαλοτέλι και είχαν σαφές ρατσιστικό περιεχόμενο.

Δύο φωτογράφοι που βρίσκονταν πίσω από το ένα τέρμα ανέφεραν πως 200 με 300 Ισπανοί φίλαθλοι κορόιδευαν τον Μπαλοτέλι κάθε φορά που ακουμπούσε τη μπάλα. «Κάθονταν στο πέταλο, ακριβώς από πίσω μου. Όταν ο Μπαλοτέλι έπαιρνε τη μπάλα ακούγονταν κραυγές και ήχοι μαϊμούδων. Ήταν απαίσιο. Οι υπεύθυνοι της ασφάλειας άκουγαν αλλά δεν επενέβησαν», είπε ο Κρις Μπρούνσκιλ.

Ο συνάδελφός του Μάικλ Στιλ επιβεβαίωσε τα περιστατικά. «Ήταν αηδιαστικό. Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για επεισόδια αυτού του τύπου. Είμαι βέβαιος πως ο Μπαλοτέλι είχε πλήρη συνείδηση του γεγονότος.»


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: