Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

Στη… σειρά και ο Νέτο!!

Τελειωμό δεν έχουν τα προβλήματα που ανακύπτουν για την ΠΑΕ Άρης, σχεδόν σε καθημερινή βάση. Στη… στοίβα έχουν προστεθεί οφειλές που χρειάζονται άμεσα ρευστό για να καλυφθούν, αλλά εδώ υπάρχει ένα τεράστιο πρόβλημα, που βέβαια είναι γνωστό τοις πάσι. Ότι δηλαδή δεν υπάρχει… ρευστότητα!

Η σειρά… αναμονής είναι ιδιαίτερα μεγάλη και περιλαμβάνει ποδοσφαιριστές του υπάρχοντος ρόστερ, αλλά και παίκτες που κατά πάσα πιθανότητα θα αποχωρήσουν εντός των επόμενων ημερών. Μια από τις τελευταίες περιπτώσεις συνιστά ο Νέρι Καστίγιο, αλλά στην περίπτωση του ήδη έχει υπάρξει επαφή με τον αδερφό και ατζέντη του που διεμήνυσε τις απαιτήσεις του πελάτη του. Στη συγκεκριμένη σειρά αναμονής, αναμένεται εντός των ημερών να προστεθεί εντός των ημερών ένας ακόμη ποδοσφαιριστής που ναι μεν αποτελεί ουσιαστικά παρελθόν για τον Άρη, οι απαιτήσεις του όμως (τα οφειλόμενα στο πρόσωπο του) δεν μπορούν να… παραγραφούν.

Ο λόγος για τον Ντάρσι Ντόλτσε Νέτο που διεμήνυσε στο περιβάλλον του πως σκοπεύει να επιστρέψει στην Ελλάδα εντός της τρέχουσας εβδομάδας. Στόχος και σκοπός του συγκεκριμένου ταξιδιού θα είναι να έχει κατ? ιδίαν συνάντηση με τη διοίκηση προκειμένου να συζητήσουν το μέλλον του στην ομάδα, αλλά και να διευθετηθούν οι οικονομικές εκκρεμότητες στο πρόσωπο του. Σημειώνεται βέβαια πως η παραμονή του Βραζιλιάνου αμυντικού στη Θεσσαλονίκη για μια ακόμη σεζόν θα πρέπει να θεωρείται κάτι περισσότερο από απίθανη, ενώ οι οικονομικές εκκρεμότητες είναι ιδιαίτερα μεγάλες, μιας και διαθέτει ένα από τα υψηλότερα συμβόλαια στην ομάδα. Άλλωστε και ο ίδιος ο έμπειρος αμυντικός, έχει εκφράσει ουκ ολίγες φορές την πρόθεση του να αποχωρήσει από τον Άρη μετά από πέντε ολόκληρα χρόνια παρουσίας στην ομάδα, αντιλαμβανόμενος πως είναι αδύνατο να καλυφθούν οι οικονομικές του απαιτήσεις, με βάση τις υπάρχουσες οικονομικές συνθήκες.

Πρόθεση του πάντως είναι να διευκολύνει όσο το δυνατόν περισσότερο τους «κίτρινους» διακανονίζοντας τις οφειλές που υπάρχουν στο πρόσωπο του. Στον Βραζιλιάνο πάντως, οφείλεται ένα ιδιαίτερα μεγάλο χρηματικό ποσό που αφορά ακόμη και την περσινή συνεργασία του με τον Άρη. Όλα όμως, αναμένεται να ξεκαθαρίσουν ακόμη περισσότερο άμα τη επιστροφή του στην Ελλάδα, αλλά και τις συζητήσεις που θα έχει με τη διοίκηση των «κίτρινων» που καλείται να αντιμετωπίσει ένα ακόμη μεγάλο «μέτωπο».



πηγή: metrosport.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: