Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

Παπαϊωάννου: «Ενδιαφέρομαι για τον Παναιτωλικό»

Στην επιβεβαίωση του ενδιαφέροντός του για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ Παναιτωλικός προχώρησε ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου.
Ο 42χρονος επιχειρηματίας σε δηλώσεις του στην εφημερίδα «Goal» υποστήριξε πως βρίσκεται σε επαφές με τον Φώτη Κωστούλα και μέχρι τα τέλη του Ιουνίου θα έχει ξεκαθαρίσει η συγκεκριμένη υπόθεση.
«Ναι, υπάρχει σοβαρό ενδιαφέρον για την αγορά του Παναιτωλικού», ανέφερε αρχικά ο επιχειρηματίας από την Άμφισσα και συνέχισε: «Μέχρι τέλη Ιουνίου θα έχει ξεκαθαρίσει το θέμα. Ο Παναιτωλικός είναι μια ομάδα με τεράστια δυναμική, που χρειάζεται να βρίσκεται στο προσκήνιο του ελληνικού ποδοσφαίρου».
Όσον αφορά στις επαφές του με τον μεγαλομέτοχο των «καναρινιών», Φώτη Κωστούλα, τόνισε: «Ο κ. Κωστούλας είναι σοβαρός επιχειρηματίας. Δεν μου έχει δείξει ότι θα αναθεωρήσει. Θέλει να πουλήσει τον Παναιτωλικό. Απλά είναι ευνόητο πως άλλο πλάνο θα υπάρξει αν η ομάδα αγωνιστεί στη Σούπερ Λίγκα κι άλλο αν παίξει στη Football League. Αυτά μπορώ να σας πω μέχρι στιγμής, καθώς έχουμε πει με τον κ. Κωστούλα να μην δώσουμε μεγάλη διάσταση στο θέμα πριν ολοκληρωθούν τα πάντα».


πηγή: onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: