Δευτέρα 2 Ιουλίου 2012

Πρόταση της Βέρντερ για Ελία!!

Πρόταση της Βέρντερ για Ελία
Επίσημη πρόταση στη Γιουβέντους για την απόκτηση του Ελιέρο Ελία κατέθεσε η Βέρντερ Βρέμης. Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Bild» ο γερμανικός σύλλογος προσφέρει 7,5 εκατομμύρια ευρώ στην πρωταθλήτρια Ιταλίας για να «ντύσει στα πράσινα» τον Ολλανδό μεσοεπιθετικό.

Σύμφωνα με τη γερμανική εφημερίδα λοιπόν η ομάδα του γερμανικού βορρά έχει καταθέσει επίσημη πρόταση 7,5 εκατομμυρίων ευρώ για να εντάξει τον παίκτη στο δυναμικό της. Ο σύλλογος του Τορίνο καλοβλέπει μια ενδεχόμενη παραχώρηση του Ολλανδού διεθνή και είναι πολύ πιθανό να ολοκληρωθεί η μεταγραφή σύντομα.

Ο 25χρονος άσος μεταγράφηκε το περασμένο καλοκαίρι από το Αμβούργο για τους «μπιανκονέρι» έναντι του ποσού των 9 εκατομμυρίων ευρώ. Η μεταγραφή όμως ολοκληρώθηκε προτού αναλάβει τα ηνία της ομάδας ο Αντόνιο Κόντε, ο Ελία δεν ήταν προσωπική του επιλογή και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να τον χρησιμοποιήσει μόλις σε 4 παιχνίδια στη Serie A.

O διεθνής εξτρέμ επιθυμεί να αλλάξει ποδοσφαιρικό περιβάλλον και η Βέρντερ πιθανό να αποτελέσει τον επόμενο «σταθμό» της καριέρας του, καθώς ο προπονητής της ομάδας Τόμας Σάαφ θεωρεί ότι μια μεταγραφή μπορεί να τον «αναγεννήσει» ποδοσφαιρικά.

Υπενθυμίζεται ότι πριν μετακομίσει στην Ιταλία ο Ελία πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις στη Bundesliga με το Αμβούργο και δε θα έχει πρόβλημα προσαρμογής στο γερμανικό πρωτάθλημα.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: