Δευτέρα 2 Ιουλίου 2012

Κώτσης: «Επανεκκίνηση σε όλους τους τομείς»

Το μέλος της προσωρινής διοικούσας επιτροπής της Κοινωνίας Μελών Άρη, Χρήστος Κώτσης μίλησε στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή Τρίτο Ημίχρονο για τη σημερινή εκλογική διαδικασία, εκφράζοντας την πεποίθηση ότι όλα θα κυλήσουν ομαλά.

«Όποιος από τους συνοπαδούς έχει τον Άρη στην καρδιά του μπορεί να ψηφίσει. Από εκεί και πέρα, διαδικαστικά χρειάζεται η ταυτότητα ή οποιοδήποτε έγγραφο επιβεβαιώνει την ταυτοπροσωπία του και φυσικά θα πρέπει να ανήκει στους εκλογικούς καταλόγους που έκλεισαν την Παρασκευή».

Τα οικονομικά τακτοποιημένα μέλη είναι 2.214. Θέλουμε να ψηφίσουμε όσο το δυνατόν περισσότεροι για να δώσουν όσο το δυνατόν πιο καθαρή εντολή στα μέλη του διοικητικού συμβουλίου.

Το όποιο εκλογικό αποτέλεσμα θα δίνει μια καθαρή εντολή. Ελπίδα όλων μας είναι να ψηφίσουν όσο το δυνατόν περισσότεροι. Δεν μπορούμε να έχουμε όμως και πολύ μεγάλες απαιτήσεις από τον ταλαιπωρημένο κόσμο του Άρη. Δε χαμηλώνει η ελπίδα μας για το αύριο για να κάνουμε μια επανεκκίνηση σε όλους τους τομείς.

Η αυτοκάθαρση που συμβαίνει σηματοδοτεί και δίνει το σύνθημα ότι φαίνεται μια νέα αρχή και οφείλει ο κόσμος να αγκαλιάσει την προσπάθεια. Έλεγχος, κάθαρση ζύγισμα νέων λύσεων είναι ο μόνος δρόμος», τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Κώτσης.


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: