Δευτέρα 2 Ιουλίου 2012

«Όσο μεγαλύτερη προσέλευση τόσο μεγαλύτερη νομιμοποίηση»

Για την εκλογική διαδικασία της ΚΜΑ μίλησε ο αντιπρόεδρος του ΑΣ Άρη, Κώστας Ευθυμιάδης, στο «Αθλητικό Metropolis» και στην εκπομπή «Στη Σέντρα».

Αναλυτικά:

Αρχικά για την εκλογική διαδικασία τόνισε: «Η εκλογική διαδικασία έχει ξεκινήσει κανονικά και η ροή είναι ικανοποιητική. Πιστεύω ότι θα έρθουν γύρω στα 1000 άτομα. Το ζήτημα είναι ότι θα πρέπει να κάνουμε ένα κάλεσμα στον κόσμο. Γύρω 2400 άτομα είναι τακτοποιημένα και τους καλώ όλους να συστρατευθούν σε αυτή την προσπάθεια».

Για την αντιμετώπιση των ανθρώπων τους Άρη προς τα ΜΜΕ: «Δεν πιστεύω πως ο Άρης είναι κλειστός στα ΜΜΕ. Όταν έχω κάτι να πω θα βγω να το πω. Δεν υπάρχει περιθώριο για προσωπικές αντεγκλήσεις και πάθη. Πρέπει να γίνουμε όλοι μια γροθιά».

Για την αναγκαιότητα της παρουσίας του κόσμου στις σημερινές εκλογές: «Στις τελευταίες εκλογές είχαν ψηφίσει πάνω από 1000. Αυτοί που θα ψηφίσουν θα πρέπει να είναι ταμειακώς εντάξει και είναι γύρω στους 2400. Θα πρέπει να προσέλθουν σε αυτή τη διαδικασία προκειμένου να επιλέξουν τα άτομα που θα προχωρήσουν το καράβι μπροστά. Δεν γίνεται να κατεβαίνουν τόσοι κάτω στην Αθήνα και να απουσιάζουν στην ΚΜΑ. Όλοι θα πρέπει να είμαστε κοντά».

Για την λειτουργία της ΚΜΑ: «Οι εποχές έχουν αλλάξει και όταν πρωτοεμφανίζεται κάτι καινούριο όπως η ΚΜΑ, τότε δεν μπορούν να είναι όλα τέλεια και θα υπάρξουν βελτιώσεις. Πλέον ξέρουμε πώς να δουλέψουμε. Δεν υπάρχει πολυτέλεια να μην συμμετέχουμε. Όση μεγαλύτερη προσέλευση τόσο μεγαλύτερη νομιμοποίηση. Όλοι θα πρέπει να είναι παρόντες για να βγούμε από αυτήν την κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε».


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: