Δευτέρα 2 Ιουλίου 2012

Έφτασε τα 8 γκολ σε 14 ματς ο "Μούσλι"!!

Κατά ριπάς σκοράρει ο Μουσλίμοβιτς στην Κίνα (συνεχίζει την καριέρα του τους τελευταίους μήνες) καθώς χθες έφτασε τα 8 γκολ σε 14 ματς!
Έφτασε τα 8 γκολ σε 14 ματς ο "Μούσλι"!
Ο Βόσνιος πρώην επιθετικός του ΠΑΟΚ, ο οποίος σε τρία χρόνια στο Δικέφαλος είχε 20 γκολ σε 89 επίσημα ματς, στην Κίνα συνεχίζει να εντυπωσιάζει καθώς με την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου έφθασε τα 8 γκολ σε 14 εμφανίσεις με την Γκουιζού Ρενέ, διαμορφώνοντας το τελικό 2-0 στη νίκη της ομάδας του επί της Νταλιάν Σάιντ.

Η Γκουιζού Ρενέ έχοντας σε μεγάλα κέφια το «αλάνι» αναρριχήθηκε στην 3η τρίτη θέση του κινέζικου πρωταθλήματος με 26 βαθμούς, πίσω μόνο από την πρωτοπόρο Γκουάνγκζχου που έχει 35 βαθμούς και την Ζιάνγκσου που έχει 28 βαθμούς.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι το πρωτάθλημα της Κίνας βρίσκεται σε ανοδική πορεία και προσελκύει όλο και μεγαλύτερα ονόματα, καθώς φέτος ήδη αγωνίζεται σε κινεζική ομάδα και ο Νικολάς Ανελκά ενώ εκεί αποφάσισαν να συνεχίσουν και άλλοι σπουδαίοι επιθετικοί όπως ο Ντρογκμπά, ο Γιακούμπου  Αγιεκμπένι και από προχθές και ο Κανουτέ!
Πηγή: paok24.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: