Δευτέρα 2 Ιουλίου 2012

Μάχη «Γιούβε»-Μπάγερν για Αντριάνο!!

Μάχη «Γιούβε»-Μπάγερν για Αντριάνο
Για την υπογραφή του Αντριάνο κοντράρονται Μπάγερν Μονάχου και Γιουβέντους.

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός δεν φαίνεται να έχει μέλλον στην Μπαρτσελόνα και ήδη ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, με τις δύο ομάδες να έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον ποδοσφαιριστή.

Τα δύο χρόνια που βρίσκεται στους «μπλαουγκράνα» ο 27χρονος μπακ δεν έχει καταφέρει να καθιερωθεί στην ενδεκάδα. Με την έλευση του Ζόρντι Άλμπα, ο οποίος ανακοινώθηκε πριν λίγες μέρες, ξέρει ότι εφόσον παραμείνει στους Καταλανούς και πάλι δεν θα έχει ενεργό συμμετοχή.

Για το λόγο αυτό βρίσκεται σε αναζήτηση συλλόγου με τις Μπάγερν Μονάχου και Γιουβέντους να επιθυμούν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.

Ο Αντριάνο εμφανίζεται θετικός στο ενδεχόμενο να αγωνιστεί σε μία εκ των δύο, καθώς πρόκειται για μεγαθήρια του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και καλύπτουν τις φιλοδοξίες του.

Μένει να δούμε ποια από τις δύο θα καλύψει και τις οικονομικές του απαιτήσεις για να εξασφαλίσει την υπογραφή του. Το συμβόλαιο του παίκτη λήγει το 2014 και ένα ποσό κοντά στα 10 εκατομμύρια ευρώ μπορεί να πείσει την Μπαρτσελόνα να τον αφήσει να διαπραγματευτεί την μεταγραφή του.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: