Δευτέρα 2 Ιουλίου 2012

Ντιελνά: «Ξέρω που έρχομαι»

Προετοιμασμένος για τον Ολυμπιακό έρχεται ο Κλοντ Ντιελνά. Ο νεαρός Γάλλος αμυντικός δηλώνει αποφασισμένος να δουλέψει σκληρά για να βοηθήσει τη νέα του ομάδα να πετύχει τους στόχους της.
Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Πρωταθλητής», τόνισε: «Τι έχω να πω στους οπαδούς του Ολυμπιακού που δεν με ξέρουν για να με μάθουν; Είμαι ένας ήσυχος, ήρεμος άνθρωπος. Μου αρέσει να δουλεύω σκληρά στις προπονήσεις και να κάνω το καλύτερο για την ομάδα. Μου αρέσει να είμαι ομαδικός στο γήπεδο. Μου αρέσει να κερδίζω. Παίζω με δύναμη, όχι αντιαθλητικά».

Για το τι γνωρίζει από τον Ολυμπιακό: «Ξέρω πού έρχομαι. Ξέρω ότι ο Ολυμπιακός είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος στην Ελλάδα και ένας από τους μεγάλους στην Ευρώπη. Ξέρω επίσης ότι έχει πολλούς καλούς παίκτες. Έχω δει τους φετινούς αγώνες του στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ξέρω τον Μοντέστο και τον Μιραλάς. Πήρα αρκετές πληροφορίες όταν αρχίσαμε να συζητάμε το ενδεχόμενο να έρθω. Γνώριζα ήδη πολλά, έμαθα περισσότερα από διάφορους που ρώτησα, την τηλεόραση και το ίντερνετ».

Για τους στόχους του: «Προσωπικά θέλω να πείσω ότι αξίζω, ενώ θα ήθελα να κατακτήσουμε με την ομάδα το πρωτάθλημα και το Κύπελλο και να πάμε καλά στο Τσάμπιονς Λιγκ».

Για τα ποδοσφαιρικά του πρότυπα: «Τα πρότυπά μου είναι ο Ρίο Φέρντιναντ και ο Τζον Τέρι. Μου αρέσουν πολύ και οι δύο. Μου αρέσουν γιατί είναι και δυνατοί ψηλά και μπορούν να παίξουν καλά και με την μπάλα χαμηλά, στα πόδια».

Για το αν έχει μιλήσει με τον Φρανσουά Μοντέστο, ο μάνατζερ του οποίου μεσολάβησε για να έρθει στον Ολυμπιακό: «Όχι, δεν μίλησα με τον Φρανσουά. Τώρα που θα συγκεντρωθούμε για την προετοιμασία θα το κάνω. Τον ξέρω, όπως και τον Μιραλάς και θα μιλήσω μαζί τους. Μέχρι τώρα όμως δεν είχα μιλήσει με κάποιον από τους δύο».

Τέλος έστειλε το μήνυμά του στον κόσμο του Ολυμπιακού: «Ξέρω ότι οι οπαδοί του Ολυμπιακού είναι σπουδαίοι και δημιουργούν καταπληκτική ατμόσφαιρα. Έχω ακούσει πάρα πολλά και έχω δει αρκετά από την τηλεόραση που ανυπομονώ να τα ζήσω και από κοντά. Ξέρω πόσο πολύ… σπρώχνει ο κόσμος την ομάδα. Είναι πολύ καλοί, φανατικοί. Εύχομαι να παίξω καλά για να μην τους απογοητεύσω. Το σίγουρο είναι πως θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ».


πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: