Δευτέρα 2 Ιουλίου 2012

Επιστροφή στα …μπάνια!

Tέλος το Euro. Και τώρα; Τώρα δεν υπάρχει λόγος να χολοσκάει κανείς για την μπάλα, ειδικά για κάποιες εβδομάδες. Ματς δεν θα έχει, μεταγραφές πολλές δεν θα γίνουν, οπότε το μενού έχει αποτοξίνωση από το ποδόσφαιρο.
Επιστροφή στα …μπάνια!
Μπανάκι (όσο μπορεί ο καθένας βάσει βαλαντίου) και μακριά από τις εξωαγωνιστικές κόντρες μεταξύ των ομάδων σε "νεκρό" χρόνο, δηλαδή σε μια εποχή που κανένας δεν έχει διάθεση να βλέπει τέτοια πράγματα.
Το κενό που θα υπάρξει από σήμερα, μετά το φινάλε του Euro, οι φίλαθλοι το κάλυπταν με τις μεταγραφές. Τώρα, όμως, οι μεταγραφές γίνονται με το σταγονόμετρο. Κι όχι με πρώτα ονόματα, στην πλειοψηφία των περιπτώσεων.
Συνεπώς, είναι μια καλή ευκαιρία για ένα τάιμ άουτ. Οι περισσότερες ομάδες δεν έχουν λεφτά και περιμένουν οικονομική τόνωση μέσω των διαρκείας, κάτι που παραμένει δύσκολο, οπότε η κατάσταση μόνο εύκολη δεν είναι.
Φυσικά, μέσω της οδού της φαγωμάρας και της διαμάχης (άλλοτε εσωτερικής, άλλοτε κόντρα σε άλλους) οι ομάδες κάνουν φιλότιμες προσπάθειες να κρατήσουν ψηλά το ενδιαφέρον, αλλά μάλλον βαρεμάρα προκαλούν, παρά οτιδήποτε άλλο.
Πάλι καλά, δηλαδή, που σε λίγο θα αρχίσουν οι Ολυμπιακοί Αγώνες…

Δεν υπάρχουν σχόλια: