Δευτέρα 2 Ιουλίου 2012

Γκονζάλες: «Δίκαια η Ισπανία»

Ο Τόνι Γκονζάλες από την Μαγιόρκα, όπου βρίσκεται, μίλησε στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή Τρίτο Ημίχρονο για την κατάκτηση του Euro από την εθνική της χώρας του, την Ισπανία, αλλά και το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Αρχικά ρωτήθηκε για το αν θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα:

«Δεν ξέρω, θα γυρίσουμε στις 13 Ιουλίου στην Ελλάδα, επειδή η γυναίκα μου είναι έγκυος και θα πάμε στους γιατρούς, αλλά δεν ξέρω αν θα συνεχίσω στην Ελλάδα. Συζητάω με κάποιες ομάδες εξετάζω κάποιες προτάσεις από Ελλάδα και Ισπανία και θα δω τι θα κάνω».

Για την πρωταθλήτρια Ευρώπης, Ισπανία υπογράμμισε:

«Όλη η Ευρώπη το είδε, δεν είναι τυχαίο ότι κατέκτησε τρία συνεχόμενα τρόπαια. Βρέθηκαν πολύ καλοί παίκτες στην ομάδα και πιστεύω ότι δίκαια κέρδισε το κύπελλο και φάνηκε στον τελικό. Βρήκαμε ένα στυλ που μας πάει. Το πρόβλημα της Ισπανίας ήταν ότι οι παίκτες σκέπτονταν από πού κατάγεται ο καθένας και δεν ήταν δεμένοι. Τώρα έχουν καλό κλίμα στα αποδυτήρια και αυτό είναι το βασικότερο.

Η αλλαγή αυτή έγινε με τον Λουίς Αραγονιές, είναι καλός προπονητής και ξέρει να δουλεύει αυτά τα πράγματα. Ο Ντελ Μπόσκε το συνέχισε, είναι καλός και ήρεμος άνθρωπος και πριν δημιουργηθεί οποιοδήποτε πρόβλημα στα αποδυτήρια το λύνει. Ήταν λάθος της Ρεάλ που τον έδιωξε τότε, γιατί έκριναν ίσως από την εμφάνιση».

Τέλος, για την κατάσταση στην Ελλάδα και την οικονομική κρίση:

«Επειδή πέρασα μία δύσκολη χρονιά με τη Λάρισα δεν ήθελα να ακούω για το ποδόσφαιρο τις τελευταίες μέρες. Μιλάω με τον μάνατζέρ μου και ξέρω ότι είναι δύσκολα τα πράγματα. Υπήρχαν όμως κάποια πράγματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο που δεν είχαν σχέση με τον αθλητισμό και μακάρι να καθαρίσει η κατάσταση».


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: