Δευτέρα 2 Ιουλίου 2012

Και πάλι δική της η κορυφή!!

Και πάλι δική της η κορυφή!
Για λίγο καιρό ξαποσταίνει και ξανά προς τη δόξα τραβά...

Στην κορυφή των πλέι οφ ανόδου της Football League 2 βρίσκεται και πάλι η Νίκη Βόλου, μετά το τέλος και της τέταρτης αγωνιστικής, καθώς επικράτησε εντός έδρας της Ζακύνθου με σκορ 3-2.

Ο Οικονόμος Τσαριτσάνης «πάλεψε» για το διπλό στο Δημοτικό στάδιο του Πύργου, αλλά ο Πανηλειακός ισοφάρισε σε 1-1, με τους Λαρισαίους να «πέφτουν» από την πρώτη θέση της βαθμολογίας του μίνι πρωταθλήματος.

Στο «κάστρο» της Νέας Ιωνίας, η Νίκη Βόλου δεν αστειεύεται. Μετά την «εξάρα» επί του Πανηλειακού, οι Βολιώτες πήραν μια ακόμα άνετη νίκη κόντρα στη Ζάκυνθο. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν μόλις στο 5΄, όμως πριν καν «κλείσει» το ημίχρονο, η Νίκη Βόλου είχε κάνει την "ανατροπή" σε 3-1. Ο Πουλάκος στο 12΄ ισοφάρισε σε 1-1 και έξι λεπτά αργότερα ο Λαζαρίδης έκανε το 2-1. Το σκορ ημιχρόνου ήταν 3-1, με τον Πουλάκο να σημειώνει το δεύτερο προσωπικό του τέρμα και, ουσιαστικά, να «τελειώνει» το θέμα νίκη. Το μόνο που κατάφερε η Ζάκυνθος ήταν να μειώσει στο τελικό 3-2 με κεφαλιά του Τεπέτου στο 88΄.

Στην Ηλεία, ο φιλοξενούμενος Οικονόμος Τσαριτσάνης προηγήθηκε στο τελευταίο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου με σουτ του Παλάσκα. Ωστόσο, οι γηπεδούχοι που, ουσιαστικά έπαιζαν το τελευταίο τους «χαρτί» για την άνοδο, καθώς σε πιθανή ήττα έμεναν πίσω έξι βαθμούς, κατάφεραν και ισοφάρισαν σε 1-1 στο 60΄ με σουτ του Μακρίδη. Πλέον και οι δύο ομάδες συνεχίζουν να έχουν ελπίδες για την προνομιούχο θέση.


Βαθμολογία πλέι οφ (4 αγώνες):

1. Νίκη Βόλου 9
2. Οικονόμος Τσαριτσάνης 8
3. Πανηλειακός 5
4. Ζάκυνθος 2


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: