Δευτέρα 2 Ιουλίου 2012

Παπαδημητρίου: «Συνεχίζουμε στην ίδια φιλοσοφία»

Ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ SKODA Ξάνθης, Γιάννης Παπαδημητρίου μίλησε στο Τρίτο Ημίχρονο του Αθλητικού Metropolis με αφορμή την έναρξη της προετοιμασίας των «ακριτών» σήμερα στα Πηγάδια, τονίζοντας ότι δε θα αλλάξουν πολλά όσον αφορά τη φιλοσοφία της ομάδας και στη φετινή σεζόν.

«Δε θα αλλάξουμε τη φιλοσοφία μας. Το ξεκινήσαμε από πέρυσι, με πολλά νέα παιδιά και συνεχίζουμε και φέτος. Έχουμε ανεβάσει τέσσερα παιδιά από τη δεύτερη ομάδα, έχουμε κάνει κάποιες προσθήκες και συνεχίζουμε το ίδιο σκεπτικό.
Δεν μπορεί σε μια χρονιά να φανεί αυτό που έχουμε σχεδιάσει, χρειάζεται χρόνο. Με τον προπονητή μας έχουμε δουλέψει σε αυτό το πλάνο και έχουμε προσαρμοστεί από πέρυσι στα νέα δεδομένα»

Στο ερώτημα για το ότι δεν τηρούνται ίσα μέτρα και ίσα σταθμά στις ομάδες είπε:

«Αδικεί την προσπάθεια τη δική μας. Το θέμα είναι η εφαρμογή των αποφάσεων και όχι το να παίρνεις αποφάσεις. Μια σωστή εταιρία συναγωνίζεται ομάδες που δεν έπαιζαν με τους ίδιους όρους και αυτό σε βάθος χρόνου έρχεται μπούμερανγκ για εκείνες τις ομάδες, που ζουν σε μια εφήμερη ευημερία».

Για τους στόχους της Ξάνθης τόνισε:

«Κάθε χρόνο βάζουμε ψηλά τον πήχη,. Απλά δεν εγγυάται κανείς την επιτυχία. Θα παίξουμε σε ένα πρωτάθλημα στο οποίο δεν ξέρουμε τι θα είναι, θα έχει πολλές ιδιαιτερότητες, θα είναι κάτι το διαφορετικό μετά από χρόνια. Στο ποδόσφαιρο άλλο η θεωρία και άλλο η πράξη. Θα δούμε πώς θα εμφανιστούν οι ομάδες».

Για το αν θα είναι υποβαθμισμένο το πρωτάθλημα εξαιτίας της οικονομικής κρίσης υπογράμμισε:

«Υποβαθμισμένη είναι όλη η Ελλάδα. Δεν είναι το ποδόσφαιρο έξω από αυτό. Στην Ελλάδα πρέπει να εφαρμοστούν οι αποφάσεις και αν υπάρχει πραγματική θέληση για οικονομική εξυγίανση, θα βοηθηθούν οι ομάδες από τις αποφάσεις. Με τη χρησιμοποίηση των νεαρών παικτών θα αναβαθμιστεί και δε θα υποβαθμιστεί το ποδόσφαιρο».

Τέλος, για το αν ελπίζει ότι ο κόσμος θα είναι περισσότερος φέτος στα Πηγάδια:

«Καταλαβαίνουμε ότι ο κόσμος αντιμετωπίζει πολλές δυσκολίες και ίσως το ποδόσφαιρο αποτελεί πολυτέλεια πλέον για αρκετό κόσμο. Θα προσπαθήσουμε να φτιάξουμε μια ανταγωνιστική ομάδα και να ξαναφέρουμε τον κόσμο στο γήπεδο».


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: